Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFİELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERİSİ TPS YAZILIMLARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baktım arkadaşım uyumlulukta bir problem yok. gönderir göndermez makina da kırmızı ışık yanıp sönüyor. yanlış yazılım.sanki
    Teknik servis arkadaşlar konuyu bakacaklardır.Şimdilik sadece topfield 3000 olanlar yuklesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kosovalı 9400 cı ya topfield menulo yazılım yokmu....?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı power34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın kosovalı 9400 cı ya topfield menulo yazılım yokmu....?
    Şuan hayır bayramdan sonra olabilir.Beklemedeyim alır almaz hemen veririm :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın Kosavalı hayırlı bayramlar bende 9400 cı var .sizin hazırlamış olduğunuz dosyayı bir türlü
    yükleme yapamıyorum.bunun için ne yapmam gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CERKA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın Kosavalı hayırlı bayramlar bende 9400 cı var .sizin hazırlamış olduğunuz dosyayı bir türlü
    yükleme yapamıyorum.bunun için ne yapmam gerek
    9400cı yazılımı olmaz.Goldmaster menulu tps yazılımı var onu yukleyiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler 87000 V2 cı kullanıyorum TF-5000CI-19-09-2007-Sistem ID 581.tfd
    yazılımı atabilirmiyim?sorun çıkarmı? ilginize teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haldem325 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için teşekkürler 87000 V2 cı kullanıyorum TF-5000CI-19-09-2007-Sistem ID 581.tfd
    yazılımı atabilirmiyim?sorun çıkarmı? ilginize teşekkürler
    Sistem id 581 ise atabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu menunun ne ozelligi var arkadaslar acaba resim atabilecek olan varmi ne gibi ozellikleri var acaba bende topfield yujlemistim am a 1 sene oldu acaba farki ne bunun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı desed Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu menunun ne ozelligi var arkadaslar acaba resim atabilecek olan varmi ne gibi ozellikleri var acaba bende topfield yujlemistim am a 1 sene oldu acaba farki ne bunun
    Farkı herkes topfiled menusunun daha iyi oldugu kanatinde Menuyu 1 ci mesaja koydum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet benimkide bundan ben 1 sene once yukledim sagolasin kardes ellerine saglik ellerin dert gormesin kardes emegine saglik bu yazilimlarla tps bugun itibariylen calisiyormu acaba yoksa calismiyor mu calisiyorsa kuracam anteni 1 sene once bir kesildi yazilimlar sokmustum ben fransadan izliyom ama galiba gene sik sik gelmiyor yazilimlar neyse su anda calisiyormu kardes bu yazilimlarlan tps ler calisiyormu benim cihaz 581 id li 9400vci

Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri