REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFİELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERİSİ TPS YAZILIMLARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı desed Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet neyse desene biz gene sampiyonlar ligine gene bakamayacagiz ama eminim bir frekansi vardi ve tps acilinca od aciliyordu hatta ben bordeaux galatasaray macina gidemedim vede evde bakmistim neyse bu sefer bilet bulurum belki
    Bordeaux macı w 9 kanalında(tps paketi) Genelde şifresiz bu kanal.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğinize teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinize sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler arkadaslar.emeğinize sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm 4150 juno cihazım var ama yukarıdaki yazılımı kabul etmiyor.TF-3300F-19-09-2007
    attığım yazılım bu .yoksa yanlış yazılımmı atıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gm 4150 juno cihazım var ama yukarıdaki yazılımı kabul etmiyor.TF-3300F-19-09-2007
    attığım yazılım bu .yoksa yanlış yazılımmı atıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
    Yazılıma bakacaz.Sadece tf 3000 cihazlar kullanabiliyor sanırım. Ayrıca bugun veya yarın 9400 juno serisine topfileld yazılım verilebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha once defalarca yukledim ama simdi yukleyemiyorum nedense kardes ler neden olabilir acaba yardim edebilecek varmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı desed Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha once defalarca yukledim ama simdi yukleyemiyorum nedense kardes ler neden olabilir acaba yardim edebilecek varmi
    Cihaz acılırken 581 ile acılmıyor mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kardes ama yukleme loaderine sag tikliyom uyumluluktan xp service pack 2 yok nedense ondan olabilirmi ama defalarca yukledim yukleye basar basmaz daha yukleme failede diyor neden olabilir acaba arkadaslar ben loaderi goldmasterin orjinal sitesinden indirdim acaba ondan olabilirmi kablonun baglanti semasi falan tamma yani ben daha once defalarca yukledim ama simdi bu xp kuruluydu eski pcm de gene aynisi kurulu ama pc yi degistirdim th hprnk midir nedir o da yok benim ana karttta ne yapacagimi bilemedim arkadaslar
    Konu desed tarafından (15-10-2007 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 8/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri