Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/12 İlkİlk ... 23456789101112 SonSon
118 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFİELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERİSİ TPS YAZILIMLARI

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Kosavalı yükledim Tolfid menüsü hoş F1 çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alksoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler Kosavalı yükledim Tolfid menüsü hoş F1 çalışıyor
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler çalışıyor. Yalnız bazı keyler srg, jstv, rai asia, africa, 2000 biss keyleri güncel değil. Ellerine sağlık herzaman yeni yazılım çıktığında topfild menülüyü de foruma koyarsanız memnun oluruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Muzo15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler çalışıyor. Yalnız bazı keyler srg, jstv, rai asia, africa, 2000 biss keyleri güncel değil. Ellerine sağlık herzaman yeni yazılım çıktığında topfild menülüyü de foruma koyarsanız memnun oluruz.
    Srg keyleri ve digerleri guncel girmeniz gerekiyor.Topfileld yazılım ustaları bunlarla ugrasmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb g.m. sat 4450 cihazım var tek çanak turksat çoğu kanal sifreli neden böyle. belgesel kanalları hep kapalı ne yapabilirim kanallarım yazılımı falan yokmu bana yardımcı olurmusunuz lütfenn..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı master_izm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb g.m. sat 4450 cihazım var tek çanak turksat çoğu kanal sifreli neden böyle. belgesel kanalları hep kapalı ne yapabilirim kanallarım yazılımı falan yokmu bana yardımcı olurmusunuz lütfenn..
    KANAL D NİN DOĞAN GRUBUNA AİT KANALLARIN ÇOĞU ŞİFRELİDİR.DİSCOVERY DE AYNI ŞEKİLDE.CİHAZINIZLA İLGİLİ BİR PROBEM DEĞİL.HER CİHAZDA AYNIDIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazilim Atmaklada çözülmez Bu Durum.şifresiz Olanlari Seyredeceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler üstat ellerine sağlık
    :stop:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesler ben cihazima fabrika ayarlarini yukle diyom ama yuklemiyor nedense kannallari sifirliyor ama topfield menuyu sifirlamiyor ondan cihazima yukleyemiyom galiba birde bordeaux galattasaray macini hotbirtte veren kanal yokmu arkadaslar acaba sifresiz olarak veren kanal yokmu arkadaslar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Show Tv şifresiz Veriyor Arkadaşlar

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 23456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri