REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFİELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERİSİ TPS YAZILIMLARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ysg55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam vermişken orjinal topfield görünümlü 3000 cıppro yuda verseydiniz.bizde yararlansak..
    Şu an degil bayram falan veremiyoruz.Bayramdan sonra ancak Goldmaster menude devam edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımlarda tps auto değil galiba dimi?.yazılımı attım tps ler oto olmadı.tekrar f1 yaptım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımlarda tps auto değil galiba dimi?.yazılımı attım tps ler oto olmadı.tekrar f1 yaptım.
    Hangi yazılımı indirdiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımınız için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğinize sağlık teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 cı icin yokmu,,,,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı power34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9400 cı icin yokmu,,,,,
    Teknik servis yetiştiremedi malesef bayramdan sonra olabilir.Goldmaster tps yazlımı var onu atabilirsiniz.Şayet tps yok ise

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi yazılımı indirdiniz..
    sistem ıd 581 olan.cihazım açılışta 581 yazıyor.kırmızı tuş f1 yapıyorum gene.sadece menu topfield oldu.başka değişiklik olmadı.
    yoksa ben mi yanlış yazılım attım??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılımı atın TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu yazılımı atın TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip
    bu yazılımı attım.goldmaster tv sitesinden indirip.ama auto değil bende.sadece menu topfield oldu.yanlış ınerde yapmış olabilirim:49: :49: :49: :49: :49: :49:

Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri