REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFİELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERİSİ TPS YAZILIMLARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımı attım.goldmaster tv sitesinden indirip.ama auto değil bende.sadece menu topfield oldu.yanlış ınerde yapmış olabilirim:49: :49: :49: :49: :49: :49:
    1 ci mesajdakini indirin 70 kişi indirmiş sorun olsa yazarlardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 ci mesajdakini indirin 70 kişi indirmiş sorun olsa yazarlardı
    diğeri E-6 hatası verdi(söylediğin yazılım)(ben en alttakinii attım yazılım olarak)1mb lık benim cihaz.
    sizce neden olabilir bu durum?
    TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip (659.1 KB, 69 kez İndirildi) bu yazılımı attım cihaza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diğeri E-6 hatası verdi(söylediğin yazılım)(ben en alttakinii attım yazılım olarak)1mb lık benim cihaz.
    sizce neden olabilir bu durum?
    TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip (659.1 KB, 69 kez İndirildi) bu yazılımı attım cihaza
    Entresan bir durum daha dün aldık ya eski yazılıma geri dönun ozaman peki menu 121 girebiliyormusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Entresan bir durum daha dün aldık ya eski yazılıma geri dönun ozaman peki menu 121 girebiliyormusun
    giriyorum 121 den *** bölümüne.evde masaüstü yok.ancak yarın akşam başka yerden atarım yazılımı.pazartesi cevap veririm bu soruya.nede olsa bayram tatili başlıyo.banada pazartesiye kadar tatil.gerçekten yazılımlarda tps oto mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

giriyorum 121 den *** bölümüne.evde masaüstü yok.ancak yarın akşam başka yerden atarım yazılımı.pazartesi cevap veririm bu soruya.nede olsa bayram tatili başlıyo.banada pazartesiye kadar tatil.gerçekten yazılımlarda tps oto mu?
    Usta supersatforumda yanlış bilgi sence varmı gercekten tps auto.TopField original yazılımları bunlar 3 ünüde dun gece gm teknikten aldım verdim yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta supersatforumda yanlış bilgi sence varmı gercekten tps auto.TopField original yazılımları bunlar 3 ünüde dun gece gm teknikten aldım verdim yani
    yanlış bilgi yokta.garip bir durum ya..kafayı yicem.neden olabilir ki?pazartesi ben sana son durumu izah ederim.pm den de durumu bildiririm.
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış bilgi yokta.garip bir durum ya..kafayı yicem.neden olabilir ki?pazartesi ben sana son durumu izah ederim.pm den de durumu bildiririm.
    saygılar
    Tamamdır sadece senin yaşamanda anormal bir durum hehe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamamdır sadece senin yaşamanda anormal bir durum hehe
    kanalın üzerinde ne kadar beklemek gerek??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanalın üzerinde ne kadar beklemek gerek??
    TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak keyleri güncelleyebilirsiniz...
    Konu Simba tarafından (11-10-2007 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2-3 dk bekleyin 10873 frekansında
    2- 3 dakika sonunda açıldıktan sonra her zaman aynı şekilde 2-3 dakika beklemek mi gerek??.şuan bekliyorum bakalım 10873 frekansı uzerinde.

Sayfa 4/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri