Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 7/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFÝELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERÝSÝ TPS YAZILIMLARI

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý desed Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet benimkide bundan ben 1 sene once yukledim sagolasin kardes ellerine saglik ellerin dert gormesin kardes emegine saglik bu yazilimlarla tps bugun itibariylen calisiyormu acaba yoksa calismiyor mu calisiyorsa kuracam anteni 1 sene once bir kesildi yazilimlar sokmustum ben fransadan izliyom ama galiba gene sik sik gelmiyor yazilimlar neyse su anda calisiyormu kardes bu yazilimlarlan tps ler calisiyormu benim cihaz 581 id li 9400vci
    Bu yazýlýmda tpsler auto daha yeni cýktý arkadaþým kullanabilirsin sadece 1 arkadaþýmýz sorun yasadý onun dýsýnda yasayan olmadý.Fix yazýlým degildir.Original topfield yazýlýmýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kosovali kardes 19 .09 2007 yaziyorda ondan dedim acaba tarihmi yanlis demistim ondan sordum yani ok sagolasi o zaman tarih mi hatali caba sagolasin ellerin dert gormesin kardes sagolasin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý desed Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kosovali kardes 19 .09 2007 yaziyorda ondan dedim acaba tarihmi yanlis demistim ondan sordum yani ok sagolasi o zaman tarih mi hatali caba sagolasin ellerin dert gormesin kardes sagolasin
    Tarih hatalý degil.Forum sitelerine ilk ben verdim yazýlýmý.Yazýlýmlar goldmaster teknik servislerinde denendikten sonra sizlere sunulmaktadýr.Yazýlým tarihi 19.09.2007 dir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tþkler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkurler kosavali bizim yani benim fransada yasayanlarin sole bir sorunu var biz burada oro stari izleyebiliyoz ancak oro starda sampiyonlar ligi macini vermiyor bizde canal+ den bakacagiz eger tabiki ozamana kadar gitmesse bu yazilimlar cokmesse kardes birde bir sey soracam onceden yazilimin gunu dolmadan yenisi gelirdi ama 1 haftalikti simdi nekadar suruyor acaba kardes gitmesse bizde maclara bakabilecegiz canal + yok bunlarda dersen eskiden vardi neden se 4 tane + kanali ama frekansini unuttum tps yazilimlarini yukleyince onlarda aciliyordu ama frekanslarini unuttum neyse emegine saglik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkurler kosavali bizim yani benim fransada yasayanlarin sole bir sorunu var biz burada oro stari izleyebiliyoz ancak oro starda sampiyonlar ligi macini vermiyor bizde canal+ den bakacagiz eger tabiki ozamana kadar gitmesse bu yazilimlar cokmesse kardes birde bir sey soracam onceden yazilimin gunu dolmadan yenisi gelirdi ama 1 haftalikti simdi nekadar suruyor acaba kardes gitmesse bizde maclara bakabilecegiz canal + yok bunlarda dersen eskiden vardi neden se 4 tane + kanali ama frekansini unuttum tps yazilimlarini yukleyince onlarda aciliyordu ama frekanslarini unuttum neyse emegine saglik
    Tpsler tum cihazlarda çökene kadar bakabilirsiniz.Canal + farklý sifreleme kullanýyor next 2000 lerde acmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Az önce x bir forumda yazýlým verdim adamlar mesajýmý editlemiþ ilk biz verdik diye bakýyorum bakýyorum bu yazýlýmlar orada yok adamlara diyorum verdiginiz linkte yaýzlým yok diye var diyorlar kimseye yardým etmeyecen zaten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emek dusmanlari bunlar emek dusmanlari

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emek dusmanlari bunlar emek dusmanlari
    Bende kabahat supersatforum dýsý hiçbirforumda bundan sonra yazýlým vs yardým etmeyecem herkes bilsin gelen buraya baksýn Aslýnda logoda hata var turkiyede degil dunyada ilk bilen olmasý lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet neyse desene biz gene sampiyonlar ligine gene bakamayacagiz ama eminim bir frekansi vardi ve tps acilinca od aciliyordu hatta ben bordeaux galatasaray macina gidemedim vede evde bakmistim neyse bu sefer bilet bulurum belki

Sayfa 7/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri