Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 8/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
118 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFÝELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERÝSÝ TPS YAZILIMLARI

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý desed Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet neyse desene biz gene sampiyonlar ligine gene bakamayacagiz ama eminim bir frekansi vardi ve tps acilinca od aciliyordu hatta ben bordeaux galatasaray macina gidemedim vede evde bakmistim neyse bu sefer bilet bulurum belki
    Bordeaux macý w 9 kanalýnda(tps paketi) Genelde þifresiz bu kanal.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emeðinize teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elinize saðlýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekkürler arkadaslar.emeðinize saðlýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gm 4150 juno cihazým var ama yukarýdaki yazýlýmý kabul etmiyor.TF-3300F-19-09-2007
    attýðým yazýlým bu .yoksa yanlýþ yazýlýmmý atýyorum yardýmcý olurmusunuz arkadaþlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý numbai Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gm 4150 juno cihazým var ama yukarýdaki yazýlýmý kabul etmiyor.TF-3300F-19-09-2007
    attýðým yazýlým bu .yoksa yanlýþ yazýlýmmý atýyorum yardýmcý olurmusunuz arkadaþlar.
    Yazýlýma bakacaz.Sadece tf 3000 cihazlar kullanabiliyor sanýrým. Ayrýca bugun veya yarýn 9400 juno serisine topfileld yazýlým verilebilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha once defalarca yukledim ama simdi yukleyemiyorum nedense kardes ler neden olabilir acaba yardim edebilecek varmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý desed Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    daha once defalarca yukledim ama simdi yukleyemiyorum nedense kardes ler neden olabilir acaba yardim edebilecek varmi
    Cihaz acýlýrken 581 ile acýlmýyor mu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kardes ama yukleme loaderine sag tikliyom uyumluluktan xp service pack 2 yok nedense ondan olabilirmi ama defalarca yukledim yukleye basar basmaz daha yukleme failede diyor neden olabilir acaba arkadaslar ben loaderi goldmasterin orjinal sitesinden indirdim acaba ondan olabilirmi kablonun baglanti semasi falan tamma yani ben daha once defalarca yukledim ama simdi bu xp kuruluydu eski pcm de gene aynisi kurulu ama pc yi degistirdim th hprnk midir nedir o da yok benim ana karttta ne yapacagimi bilemedim arkadaslar
    Konu desed tarafýndan (15-10-2007 Saat 16:56 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 8/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri