Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 9/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
118 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFÝELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERÝSÝ TPS YAZILIMLARI

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim cihazýmda 4150 J yazýlýmý nasýl yükleyecegiz normal loder lemi yoksa dönüsüm için baska loder var mý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý spil45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim cihazýmda 4150 J yazýlýmý nasýl yükleyecegiz normal loder lemi yoksa dönüsüm için baska loder var mý
    4150 olmuyor yuklemesinler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet ben yükleyemedim zaten 4150 fta j

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý numbai Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet ben yükleyemedim zaten 4150 fta j
    Yazýlým sadece tf 3000 için cýkarýlmýþ.Bazý 4150 olanlar kabul etmiyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler Kosavalý yükledim Tolfid menüsü hoþ F1 çalýþýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alksoft Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkürler Kosavalý yükledim Tolfid menüsü hoþ F1 çalýþýyor
    :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler çalýþýyor. Yalnýz bazý keyler srg, jstv, rai asia, africa, 2000 biss keyleri güncel deðil. Ellerine saðlýk herzaman yeni yazýlým çýktýðýnda topfild menülüyü de foruma koyarsanýz memnun oluruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Muzo15 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkürler çalýþýyor. Yalnýz bazý keyler srg, jstv, rai asia, africa, 2000 biss keyleri güncel deðil. Ellerine saðlýk herzaman yeni yazýlým çýktýðýnda topfild menülüyü de foruma koyarsanýz memnun oluruz.
    Srg keyleri ve digerleri guncel girmeniz gerekiyor.Topfileld yazýlým ustalarý bunlarla ugrasmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mrb g.m. sat 4450 cihazým var tek çanak turksat çoðu kanal sifreli neden böyle. belgesel kanallarý hep kapalý ne yapabilirim kanallarým yazýlýmý falan yokmu bana yardýmcý olurmusunuz lütfenn..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý master_izm Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mrb g.m. sat 4450 cihazým var tek çanak turksat çoðu kanal sifreli neden böyle. belgesel kanallarý hep kapalý ne yapabilirim kanallarým yazýlýmý falan yokmu bana yardýmcý olurmusunuz lütfenn..
    KANAL D NÝN DOÐAN GRUBUNA AÝT KANALLARIN ÇOÐU ÞÝFRELÝDÝR.DÝSCOVERY DE AYNI ÞEKÝLDE.CÝHAZINIZLA ÝLGÝLÝ BÝR PROBEM DEÐÝL.HER CÝHAZDA AYNIDIR

Sayfa 9/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri