Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
118 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: GoldMaster 9400 VCI-4150 J-TOPFÝELD 5000CI (TopFieldMENULU) SERÝSÝ TPS YAZILIMLARI

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu yazýlýmý atýn TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip
    bu yazýlýmý attým.goldmaster tv sitesinden indirip.ama auto deðil bende.sadece menu topfield oldu.yanlýþ ýnerde yapmýþ olabilirim:49: :49: :49: :49: :49: :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu yazýlýmý attým.goldmaster tv sitesinden indirip.ama auto deðil bende.sadece menu topfield oldu.yanlýþ ýnerde yapmýþ olabilirim:49: :49: :49: :49: :49: :49:
    1 ci mesajdakini indirin 70 kiþi indirmiþ sorun olsa yazarlardý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1 ci mesajdakini indirin 70 kiþi indirmiþ sorun olsa yazarlardý
    diðeri E-6 hatasý verdi(söylediðin yazýlým)(ben en alttakinii attým yazýlým olarak)1mb lýk benim cihaz.
    sizce neden olabilir bu durum?
    TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip (659.1 KB, 69 kez Ýndirildi) bu yazýlýmý attým cihaza

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    diðeri E-6 hatasý verdi(söylediðin yazýlým)(ben en alttakinii attým yazýlým olarak)1mb lýk benim cihaz.
    sizce neden olabilir bu durum?
    TF-5000CI-GOLDMASTER 9400 VCI- 19-09-2007-Sistem ID 581.zip (659.1 KB, 69 kez Ýndirildi) bu yazýlýmý attým cihaza
    Entresan bir durum daha dün aldýk ya eski yazýlýma geri dönun ozaman peki menu 121 girebiliyormusun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Entresan bir durum daha dün aldýk ya eski yazýlýma geri dönun ozaman peki menu 121 girebiliyormusun
    giriyorum 121 den *** bölümüne.evde masaüstü yok.ancak yarýn akþam baþka yerden atarým yazýlýmý.pazartesi cevap veririm bu soruya.nede olsa bayram tatili baþlýyo.banada pazartesiye kadar tatil.gerçekten yazýlýmlarda tps oto mu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

giriyorum 121 den *** bölümüne.evde masaüstü yok.ancak yarýn akþam baþka yerden atarým yazýlýmý.pazartesi cevap veririm bu soruya.nede olsa bayram tatili baþlýyo.banada pazartesiye kadar tatil.gerçekten yazýlýmlarda tps oto mu?
    Usta supersatforumda yanlýþ bilgi sence varmý gercekten tps auto.TopField original yazýlýmlarý bunlar 3 ünüde dun gece gm teknikten aldým verdim yani

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Usta supersatforumda yanlýþ bilgi sence varmý gercekten tps auto.TopField original yazýlýmlarý bunlar 3 ünüde dun gece gm teknikten aldým verdim yani
    yanlýþ bilgi yokta.garip bir durum ya..kafayý yicem.neden olabilir ki?pazartesi ben sana son durumu izah ederim.pm den de durumu bildiririm.
    saygýlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri