Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Turkcell BEDAVA 250 KONTOR SADECE GENÇ TURKCELLİLERE Özel-Acele EDİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta daha benim e-maile gelmedi:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta daha benim e-maile gelmedi:49:
    Email kullanırken hani mail adresini verdiniz.Junk maile gelmiş olabilir(önemsiz eposta) Bende turkcell in e mail adresini kullanıyorum banada gelmedi ama yarın yuklediler.Turkcell in kıygaı işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Email kullanırken hani mail adresini verdiniz.Junk maile gelmiş olabilir(önemsiz eposta) Bende turkcell in e mail adresini kullanıyorum banada gelmedi ama yarın yuklediler.Turkcell in kıygaı işte
    forumda'ki e-mail'i verdim:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda'ki e-mail'i verdim:49:
    Hotmaile gelmesi lazım ben arkadaşlarada uye yaptım hemen geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hotmaile gelmesi lazım ben arkadaşlarada uye yaptım hemen geldi
    üzgünüm usta malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üzgünüm usta malesef
    E Postada acele ile yanlış imla yazılımı olduysa onada gitmiş olabilir.Belkide 20 kişiyi uye yaptım geldi hepsine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    E Postada acele ile yanlış imla yazılımı olduysa onada gitmiş olabilir.Belkide 20 kişiyi uye yaptım geldi hepsine
    olabilir neyse
    ziyanı yok gelecek sefere ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olabilir neyse
    ziyanı yok gelecek sefere ...

Sağlık olsun.Ben bu tür şeyleri takip ederim olunca burada acarız SupersatForumdan mailde yollarız herkes okusun diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada geldi bugün ve 75 dk. anında bitti neyse bakalım faturada görmeyiz inşallah teşekkürler Kosovalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende kendim dahil yaklaşık 20 kişiyi üye yaptım herpside geldi bazılarına aynı gün bazılarına ertesi gün

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri