Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
74 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkcell BEDAVA 250 KONTOR SADECE GENÇ TURKCELLİLERE Özel-Acele EDİN

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede bedava reklamı yapıldı.bi kıyak geçmeleri lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tükettim valla hepsini

Sonunda bitirdim kontörü. 15 kontörde içeri girdim.Ben bu kontörleri süpersatforum ve kosovalının hediyesi olarak kabul ediyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Yoksa nereden haberimiz olacaktı bu kampanyadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonunda bitirdim kontörü. 15 kontörde içeri girdim.Ben bu kontörleri süpersatforum ve kosovalının hediyesi olarak kabul ediyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Yoksa nereden haberimiz olacaktı bu kampanyadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta daha benim e-maile gelmedi:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta daha benim e-maile gelmedi:49:
    Email kullanırken hani mail adresini verdiniz.Junk maile gelmiş olabilir(önemsiz eposta) Bende turkcell in e mail adresini kullanıyorum banada gelmedi ama yarın yuklediler.Turkcell in kıygaı işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Email kullanırken hani mail adresini verdiniz.Junk maile gelmiş olabilir(önemsiz eposta) Bende turkcell in e mail adresini kullanıyorum banada gelmedi ama yarın yuklediler.Turkcell in kıygaı işte
    forumda'ki e-mail'i verdim:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda'ki e-mail'i verdim:49:
    Hotmaile gelmesi lazım ben arkadaşlarada uye yaptım hemen geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri