Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Uyutuluyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana mı dediniz? Anlamadım.
    haydaaaaa....bu nerden çıktı şimdi???...ustacığım benim adım bulletfromhell....ben kimseye kinayeli laf etmem...diyeceğim varsa direkt söylerim....dolayısıylada size söylemediğimi anlamışsınızdır heralde...kime söyledin diyecek olursanız genel olarak tüm forum katılımcılarına....en basitinden kosavalı kardeşimizin açtığı 'şehitlerimize bir şeyler yazalım' bölümüne 25000 üyesi olan bir forumda sadece 31 tane mesaj yazılması yazdığım yazıdaki haklılığımı ortaya çıkarmazmı???selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ortam fazla gerildiği için sana biraz takılayım dedim. Ciddiye almışsın. Dediklerinde çok haklısın. Umursamaz, uyuşuk ve pısırık bir millet olup çıktık vesselam. 25000 bin üyemiz var diye öğünüyoruz ama dediğin gibi mesaj sayısı otuzu zor geçiyor. Anlık tepkilerle günü kurtarıyoruz o kadar. İki gün sonra bunuda unutacağız arkadaşım. Şimdi sen bunları boşverde D+ların yeni şifreleri geldi mi? Nolcek bu TV CABO'nun hali? TPS'leri çözen yazılımlar ne zaman çıkacak? Bu sen bunlardan haber ver. Çünkü bunlar daha çok möhim değil mi?
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (11-10-2007 Saat 05:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu açmadan önce biraz araştırma yapın. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Kapatılmıştır...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri