REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dıgıturkte muhteşem kampan ya lig tv ve aİlecek paketi izle uydu alıcısı bedavaya

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha dıgıturkte muhteşem kampan ya lig tv ve aİlecek paketi izle uydu alıcısı bedavaya

digiturkun yeni kakampanyası lig tv ve ailecek paketi ayda 41,90 ytl makina parası ödeme yok sadece sadece kullanım bedeli ödeyin cihaz bedavaya gelsin bilgi için diğer bölgeler 02124737373
    SADECE 16 AY TAHÜT ŞART
    BALIKESİR DIGITURK BÖLGE BAYİİ
    MELİS DİJİTAL balıkesirde olanlara 2447678-2447646
    :45:

Konu serkanaydin83 tarafından (01-08-2007 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazılım hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digiturkun yeni kakampanyası lig tv ve ailecek paketi ayda 41,90 ytl makina parası ödeme yok sadece sadece kullanım bedeli ödeyin cihaz bedavaya gelsin bilgi için diğer bölgeler 02124737373

BALIKESİR DIGITURK BÖLGE BAYİİ
    MELİS DİJİTAL balıkesirde olanlara 2447678-2447646
    Aktivasyon ücreti falan varmı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKTİVASYON ÜCRETİ DE YOK SÖzleŞmeyİ Doldur Cİhazi Al AĞustos 3 İtabarİ Faturalar Çikmaya BaŞliyor Ama 16 TahÜt Şart +cİhazlar Hd Sİsteme Uyumlu Vestelİn Cİhazi ModÜl Çakili Ve Harİcİ ModÜl GİrİŞİ Var Yanİ İlerİye DÖnÜk Cİhaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AKTİVASYON ÜCRETİ DE YOK SÖzleŞmeyİ Doldur Cİhazi Al AĞustos 3 İtabarİ Faturalar Çikmaya BaŞliyor Ama 16 TahÜt Şart +cİhazlar Hd Sİsteme Uyumlu Vestelİn Cİhazi ModÜl Çakili Ve Harİcİ ModÜl GİrİŞİ Var Yanİ İlerİye DÖnÜk Cİhaz
    6 aylık abonelik oluyormu? Yoksa 24 ay vs seyler varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    6 aylık abonelik oluyormu? Yoksa 24 ay vs seyler varmı
    16 ay aboneliği taahhüt ediyosun önce...16 aydan sonrasını bilemeyiz tabii..ancak bu kampanya için kesinlikle 16 aylık sözleşmeye imza atıyosun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır yok mecburi 16 ay ve daha fazlası isteğe göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    16 ay aboneliği taahhüt ediyosun önce...16 aydan sonrasını bilemeyiz tabii..ancak bu kampanya için kesinlikle 16 aylık sözleşmeye imza atıyosun...
    O zaman kalsın verdikleri cihazı ben az cok biliyorum sadece dt çalışır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O zaman kalsın verdikleri cihazı ben az cok biliyorum sadece dt çalışır
    doğru diyosun usta...kötü konuşmayayım diyorum ama vestel in bütün receiverleri dandik...dediğin gibi anca digitürkü çalıştırır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru diyosun usta...kötü konuşmayayım diyorum ama vestel in bütün receiverleri dandik...dediğin gibi anca digitürkü çalıştırır...
    Malesef vestel.Kendine yakısan bir cihaz cıkarmadı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir modüllü üye lig tv ve ailecek paketini 42.90 a izler sen bu cihazla 41.90 a+ modül ücreti ve aktivasyon ücreti 100 ytl vermiyorsun en hesaplı lig tv ye geçiş
    yolu ben ce bana bile mantıklı geldi arrabalarımdan 4 kişiye tavsiye ettim ve aldılar

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri