REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: sunny 9030 fta yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 9030 fta yardım

arkadaşlar sunny 9030 fta cihaza kaon ksf e620z 01a.00.a5 yazılım atım bir türlü orjinal yazılımına dönemedim bi yardım ustalardan ne yapıla bilinir
    next 2500 x dapçı 150 mega çanak 20 uydu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dursun10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sunny 9030 fta cihaza kaon ksf e620z 01a.00.a5 yazılım atım bir türlü orjinal yazılımına dönemedim bi yardım ustalardan ne yapıla bilinir
    Dönemezsiniz , sadece Flash Dumpla geri dönüş OLuyor !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz burda feryad ediyoruz .1 seneyi, aşkındır dönemiyoruz.ustalar dönüşüm yazılımı çıkartmıyorlar.sen okumadan incelemeden sunny den kaona dönmüşsün mubarek olsun aramıza hoş geldin sende ağzın açık hergün dönüşüm yazılımını bekle bizim gibi belki bir gün gelir de döneriz eski günlere.veya 40.50 ytl ver flash ını tekrar yazdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler ilgi için
    next 2500 x dapçı 150 mega çanak 20 uydu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dursun10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sunny 9030 cihaza kaon 620 yazılım yukledıysen bunun dönuşu ancak cihazı servise göturup flaş yenıden yukletmen lazım başka donuş yolu yoktur veya aşşağıdakı lınkten 620 yazılımı alıp yukle

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu MEMEDİM tarafından (10-10-2007 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri