REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Görüşmek üzere Arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Görüşmek üzere Arkadaşlar

Merhaba

Ben derslerimin yoğunluğu nedeniyle kendi talebimle seneye okulların kapandığı güne kadar görevimi bırakmış bulunuyorum. Görüşmek üzere arkadaşlar.

Arada uğramaya çalışacağım ama pek fazla birşey beklemeyin

Yaza Görüşmek Üzere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güle güle dostum emeklerin için teşekkürler iyi dersler sana yaza bekleriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler musaka dersleri nedeniyle yaza kadar supersatforumda mod degil Birdahaki sezona dek bekleyecez.Bu arada derslerini unutupta site falan acayım deme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba

Ben derslerimin yoğunluğu nedeniyle kendi talebimle seneye okulların kapandığı güne kadar görevimi bırakmış bulunuyorum. Görüşmek üzere arkadaşlar.

Yaza Görüşmek Üzere
    allah kısmet ederse bekleriz ha bide yaşın 15 olsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bak yine seni gördüm yine canım musakka istedi...

Hayatında kolaylıklar ve mutlulkuklar bol olsun...güle güle...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba

Yaza Görüşmek Üzere
    2008 de karnenle bekleriz Bakalım ders notların nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güle güle dostum emeklerin için teşekkürler iyi dersler sana yaza bekleriz
    Ben yine burdayım ama yazınki kadar yazamayıp yazınki kadar online olamıycam. Zaten anlamadığım bişey var. Sayısal Öğrencisiyim. Edebiyat görüyom. Fen dersler ( Fizik Kimya Biyoloji ) 2 saat. Edebiyat 3 saat. Bi de ödev veriyo. Yani anlıcağınız buraya vakit kalmıyo. Ama gelecem arada.

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkurler musaka dersleri nedeniyle yaza kadar supersatforumda mod degil Birdahaki sezona dek bekleyecez.Bu arada derslerini unutupta site falan acayım deme

Proje hazır bile üstat.

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah kısmet ederse bekleriz ha bide yaşın 15 olsun

Yaş 15 Abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak yine seni gördüm yine canım musakka istedi...Hayatında kolaylıklar ve mutlulkuklar bol olsun...güle güle...sevgilerimle...
    Üstat bi sus allah aşkına benimde canım çekiyo ama Naparsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

günlerin başarılı ve sağlık olmasını diliyorum ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğitim hayatında başarılar.Ülkemizin genç ve çalışkan beyinlere ihtiyacı var.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri