Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: Görüşmek üzere Arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dersleri iyi çalış.kopya çekme sınavlarda
    Kopya çekmeden öğrenci olunmaz ki Usta , o zevki ,heyecanı ,korkuyu tadıcaksın .. Tabii benim gibi her sınavda değil..! Geçen hafta Fizik sınavı oldul arkadaşlarla kağıt değiştirdik Biz iki arkadaş ve de arka sırada başka bi arkadaşımız ben yanımdakiyle değiştirdim oda benim bazı soruları yapamamış Arkadaki arkadaşa uzatmış..! Sonuç 70 aldım mutluyum sevinçliyim..!

Not : Derste 1 Öğretmen 2 tane Stajer abimiz vardı ..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasilobus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bu çocuk iyiydi komik komik resimler veriyordu neyse dersleri bitsin yine gelir inşallah
    Abi top yekün gitmiyorum burdayim. Ama sadece dersler yoğun. O yüzden görevimi biraktim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kopya çekmeden öğrenci olunmaz ki Usta , o zevki ,heyecanı ,korkuyu tadıcaksın .. Tabii benim gibi her sınavda değil..! Geçen hafta Fizik sınavı oldul arkadaşlarla kağıt değiştirdik Biz iki arkadaş ve de arka sırada başka bi arkadaşımız ben yanımdakiyle değiştirdim oda benim bazı soruları yapamamış Arkadaki arkadaşa uzatmış..! Sonuç 70 aldım mutluyum sevinçliyim..!

Not : Derste 1 Öğretmen 2 tane Stajer abimiz vardı ..!
    kardeş gençlere kötü örnek olmayalım...bi daha yaparsan ağzına acı biber sürerim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş gençlere kötü örnek olmayalım...bi daha yaparsan ağzına acı biber sürerim....
    Ne yapayım abi bağımlılık derse çalışsamda yinede çekiyorum ,zevk meselesi..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne yapayım abi bağımlılık derse çalışsamda yinede çekiyorum ,zevk meselesi..!
    ülen duyanda sigara bağımlısı olduğunu düşünecek.... ..valla aslına bakarsan hayatımızda hepimiz kopya çekmişizdir...bunu inkar edemeyiz...ancak önemli olan şudur ki;gerçekten bilmen gereken bilgileri öğrenmeden yani sayısal bölümdeysen fizik matematik kimya vb.,sözel bölümdeysen türkçe tarih coğrafya vb. derslerinden kopya çekersen ancak kendini kandırmış olursun...

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri