Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Görüþmek üzere Arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Görüþmek üzere Arkadaþlar

Merhaba

Ben derslerimin yoðunluðu nedeniyle kendi talebimle seneye okullarýn kapandýðý güne kadar görevimi býrakmýþ bulunuyorum. Görüþmek üzere arkadaþlar.

Arada uðramaya çalýþacaðým ama pek fazla birþey beklemeyin

Yaza Görüþmek Üzere

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güle güle dostum emeklerin için teþekkürler iyi dersler sana yaza bekleriz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkurler musaka dersleri nedeniyle yaza kadar supersatforumda mod degil Birdahaki sezona dek bekleyecez.Bu arada derslerini unutupta site falan acayým deme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MusaKa92 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba

Ben derslerimin yoðunluðu nedeniyle kendi talebimle seneye okullarýn kapandýðý güne kadar görevimi býrakmýþ bulunuyorum. Görüþmek üzere arkadaþlar.

Yaza Görüþmek Üzere
    allah kýsmet ederse bekleriz ha bide yaþýn 15 olsun

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bak yine seni gördüm yine caným musakka istedi...

Hayatýnda kolaylýklar ve mutlulkuklar bol olsun...güle güle...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MusaKa92 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba

Yaza Görüþmek Üzere
    2008 de karnenle bekleriz Bakalým ders notlarýn nasýl

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    güle güle dostum emeklerin için teþekkürler iyi dersler sana yaza bekleriz
    Ben yine burdayým ama yazýnki kadar yazamayýp yazýnki kadar online olamýycam. Zaten anlamadýðým biþey var. Sayýsal Öðrencisiyim. Edebiyat görüyom. Fen dersler ( Fizik Kimya Biyoloji ) 2 saat. Edebiyat 3 saat. Bi de ödev veriyo. Yani anlýcaðýnýz buraya vakit kalmýyo. Ama gelecem arada.

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkurler musaka dersleri nedeniyle yaza kadar supersatforumda mod degil Birdahaki sezona dek bekleyecez.Bu arada derslerini unutupta site falan acayým deme

Proje hazýr bile üstat.

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    allah kýsmet ederse bekleriz ha bide yaþýn 15 olsun

Yaþ 15 Abi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bak yine seni gördüm yine caným musakka istedi...Hayatýnda kolaylýklar ve mutlulkuklar bol olsun...güle güle...sevgilerimle...
    Üstat bi sus allah aþkýna benimde caným çekiyo ama Naparsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

günlerin baþarýlý ve saðlýk olmasýný diliyorum ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eðitim hayatýnda baþarýlar.Ülkemizin genç ve çalýþkan beyinlere ihtiyacý var.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri