Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arasý

Konu: Görüþmek üzere Arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dersleri iyi çalýþ.kopya çekme sýnavlarda
    Kopya çekmeden öðrenci olunmaz ki Usta , o zevki ,heyecaný ,korkuyu tadýcaksýn .. Tabii benim gibi her sýnavda deðil..! Geçen hafta Fizik sýnavý oldul arkadaþlarla kaðýt deðiþtirdik Biz iki arkadaþ ve de arka sýrada baþka bi arkadaþýmýz ben yanýmdakiyle deðiþtirdim oda benim bazý sorularý yapamamýþ Arkadaki arkadaþa uzatmýþ..! Sonuç 70 aldým mutluyum sevinçliyim..!

Not : Derste 1 Öðretmen 2 tane Stajer abimiz vardý ..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Pasilobus Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya bu çocuk iyiydi komik komik resimler veriyordu neyse dersleri bitsin yine gelir inþallah
    Abi top yekün gitmiyorum burdayim. Ama sadece dersler yoðun. O yüzden görevimi biraktim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kopya çekmeden öðrenci olunmaz ki Usta , o zevki ,heyecaný ,korkuyu tadýcaksýn .. Tabii benim gibi her sýnavda deðil..! Geçen hafta Fizik sýnavý oldul arkadaþlarla kaðýt deðiþtirdik Biz iki arkadaþ ve de arka sýrada baþka bi arkadaþýmýz ben yanýmdakiyle deðiþtirdim oda benim bazý sorularý yapamamýþ Arkadaki arkadaþa uzatmýþ..! Sonuç 70 aldým mutluyum sevinçliyim..!

Not : Derste 1 Öðretmen 2 tane Stajer abimiz vardý ..!
    kardeþ gençlere kötü örnek olmayalým...bi daha yaparsan aðzýna acý biber sürerim....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþ gençlere kötü örnek olmayalým...bi daha yaparsan aðzýna acý biber sürerim....
    Ne yapayým abi baðýmlýlýk derse çalýþsamda yinede çekiyorum ,zevk meselesi..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ne yapayým abi baðýmlýlýk derse çalýþsamda yinede çekiyorum ,zevk meselesi..!
    ülen duyanda sigara baðýmlýsý olduðunu düþünecek.... ..valla aslýna bakarsan hayatýmýzda hepimiz kopya çekmiþizdir...bunu inkar edemeyiz...ancak önemli olan þudur ki;gerçekten bilmen gereken bilgileri öðrenmeden yani sayýsal bölümdeysen fizik matematik kimya vb.,sözel bölümdeysen türkçe tarih coðrafya vb. derslerinden kopya çekersen ancak kendini kandýrmýþ olursun...

Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri