Naçizane fikrim; sınır ötesi harekattan bence bişey çıkmaz. adamlara geliyoruz diye diye gidersek elbette gittiğimiz yerde kimseyi bulamayız. Gerilla savaşında kural gözükmeden vurmak. Adamların kara orduları yok. olsa iş basit. Onun için Oralara gittiğimizde kimseyi bulamayız. ama gitmemiz şart. En azından gerek ıraktaki kürt yönetimine gerekse israil ve amerikaya tepkimizi göstere bilmek için mutlak surette oraları bir turlamalıyız. sonrasındada ani baskınlar yaparak pkk ya darbe vurulabilir. Ben 1993-1994 yıllarında şırnakta görev yaptım 1973/1- Operasyona çıkılacağı zaman 2-3 gün evvel telefon etmemiz yasaklanır ancak görevden dönüşte telefon açabilirdik. Asker telefonla ailesine görevden bahsedebilir yada imalıda olsa beni 1-2 hafta aramayın diye bilir diye. Şimdiki hale bakın. gazeteler bangır bangır sınır ötesi diyor. adamlar tüm karargahlarını bağdata taşımışlardır bile. Böyle harekat olmaz. haa cihana bizde varız demek için orayı turlamalıyız. ama bundan sonraki ler gerçek baskın halinde olmalı derim ben küçücük aklımla vesselam. selametle.
Yer imleri