Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sınır ötesi harekat teröriste karşı dişe diş verilen askeri harekattır. Ama bu harekatın arkasında diplomatik olarak yönetim sağlam duracak. Tüm dünyaya bunun bir meşru savunma olduğunu ve terörü bitirmek amacıyla yapıldığını anlatması gerekir. Eğer bu yapılmassa bu harekatında diğerlerinden bir farkı kalmayacak. Milletin gazını almaya yarayan bir operasyon olmaktan öteye gitmeyecektir.
Aslında harekata bile gerek yok. İran ne yaptı? Günlerce dağları topa tuttu bir sonuç alamayınca sınır kapaılarını kapatınca kıyamet koptu. Kuzey Irak aşiretçakalı Barzani hemen yalvarmaya başladı bu kapıları açın diye. Bizimde şu iki şeyi yapmamız gerekir.
1- ABD'ye denmeli ki ya benimlesin, ya da teröristlerin yanındasın. Kararını ver. Habur sınır kapısını kapatıyorum. Tüm geçişler ikinci bir emre kadar kapatılmıştır denilecek.
2- Kuzey Irak'a milletimizin sırtından bedava denilecek fiyatlarla verilen elektrik kesilecek.
Bu kadar basit. Ama bunu uygulayacak malesef ortada bir irade yok. Sayın yöneticimiz bir ay sonra sayın başkanıyla görüşecekmiş, miş, miş..... BOP'un eş başkanı olanlar bunları yapamazlar. Hep oyalama taktikleri. Nasıl olsa iki gün sonra başka gündem maddeleriyle bu acılarıda unutur gideriz. Taa ki yeni bir alçakça bir saldırı oluncaya kadar.
Saygılar.
dediklerine tamamen katılıyorum. YİNE DEDİĞİN GİBİ BOP UN EŞ BAŞKANLARI BUNLARI YAPAMAZ. siyaset olsun diye söylemiyorum ama kendimi söylemektende alamıyorum. Ben milli görüşçüyüm. kimilerinin gerici şeriatçı tarikatçı dinci dedikleri... şayet başta milli görüşçü bir zihniyet olsa idi bütün kalbimle inanıyorumki maddeler halinde sıraladıklarını yapardı vesselam. selametle.