REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Milli Takımın Moldova Karşısında İlk Onbirini Siz Seçin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hocaylan butakımla anca bukadar bence fatih terim artık bu işi bıraksın türk futbolu için en hayırlısı bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

mubarek bayramda rezil olduk.ya benım annamadıgım sey bunlar kazanırken prımlerı alıyorlarda.yenılınce nıye bunlardan alınmıyor.Hemde mıllı takım yaaa ne prımı yaa.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evlere şenlik milli takım gerçekleri görmemize izin vermeyen zihniyete
    yazıklar olsun bu mubarek bayramda kahır ettiniz bizi pohpoh lamayla bir yere kadar
    işte gerçek ben büyüğüm diyenlerin sonu bosnada norveç te maltada moldovyada
    hatta türkiyede macar maçında hakemin katkılarıyla almıştık ama yürümedi KRAL çiplak
    beyler ben büyüğüm demeyle büyük olunmuyor amel nerede yazıklar olsun
    kendimi zor tutuyorum neyse
    birader ben derimki bu mucizeyi yaratan kişi-yada kişilere- 1 kilo kına alıp gönderelim...onlar ne yapacaklarını iyi bilirler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

top yuvarlaktır 10 kilo kınada alsan çözüm olmassın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular birleştirlmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    top yuvarlaktır 10 kilo kınada alsan çözüm olmassın
    ustacığım heraldeki futbolda aslolan şey topun yuvarlak olduğudur...ancak sen doğruları yap,gereken herşeyi yap,olmazsa olmaz....o zaman derizki 'yaw herşey harikaydı ama top bugün bizimkileri istemedi'...e burada bariz hata yapanlar ve işini ciddiye almayıp savsaklayanlar varken top yuvarlaktır demek biraz fazla iyimserlik olmazmı???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar önümüzde 3 maç kaldı artık kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz, ne olursa olsun son maça kadar şansımız devam ediyor, bende bugün maçta saç baş yoldum ama ne yapalım, çok bariz hatlardan basit goller yiyoruz, ama defans olarak bu gün iyi oynadık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fatih terim gectigimiz haftalarda ben ders almam ders veririm diyordu...bize ne dersi verdi simdi????
    Konu zabataygatör tarafından (13-10-2007 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

topu ileri ortala adamlarin kucagina...boyle nereye kadar zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ibrahim üzülmezi kaç maçtır izliyorum adam 1 tane adrese teslim orta yapamadı, adamda sol ayaktan başka bir şey yok, sağ ayağını hiç kullanamıyor, dikkat ederseniz topun etrafında 360 derece dönüyor.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri