Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Milli Takýmýn Moldova Karþýsýnda Ýlk Onbirini Siz Seçin...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Milli Takýmýn Moldova Karþýsýnda Ýlk Onbirini Siz Seçin...

Moldova - Türkiye 13 Ekim 2007
    Bu kritik maçlar öncesinde Sporx.com olarak siz ziyaretçilerimizin, Moldova maçýnda sahaya çýkacak ilk 11'imiz hakkýnda görüþlerinizi tüm kamuoyuna, doðal olarak da Teknik Direktörümüz Fatih Terim'e duyurabilmenizi istedik. Ama ayný zaman da size hoþça vakit geçirtmeyi... Yapmanýz gereken ise önce sahaya diziliþ þeklini seçmek, ardýndan ilk 11'de görmek istediðiniz futbolcularý seçmek... Bakalým Fatih Terim'in düþünceleri size ne kadar yakýn olacak...

Türkiye kadrosunu seçmek için týklayýn
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim Kadrom Bu Arkadaþlar

Türkiye

Formasyon 3-5-2

1. Hakan Arýkan
    1. Volkan Yaman
    2. Gökhan Zan
    3. Mehmet Topuz
    4. Mehmet Aurelio
    4. Emre Belözoðlu
    4. Tuncay Þanlý
    4. Arda Turan
    4. Gökdeniz Karadeniz
    4. Ümit Karan
    4. Gökhan Ünal

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim seçimimde bu

Türkiye

Formasyon 4-4-2

1. Hakan Arýkan
    1. Yasin Çakmak
    2. Gökhan Zan
    3. Emre Aþýk
    4. Mehmet Topuz
    5. Mehmet Aurelio
    5. Emre Belözoðlu
    5. Hüseyin Çimþir
    5. Arda Turan
    5. Mehmet Yýldýz
    5. Gökhan Ünal

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evlere þenlik milli takým gerçekleri görmemize izin vermeyen zihniyete
    yazýklar olsun bu mubarek bayramda kahýr ettiniz bizi pohpoh lamayla bir yere kadar
    iþte gerçek ben büyüðüm diyenlerin sonu bosnada norveç te maltada moldovyada
    hatta türkiyede macar maçýnda hakemin katkýlarýyla almýþtýk ama yürümedi KRAL çiplak
    beyler ben büyüðüm demeyle büyük olunmuyor amel nerede yazýklar olsun
    kendimi zor tutuyorum neyse

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hele bir kaleci vardý beþiktaþ tan kovulmak üzere sen en hayati maçýnda
    neyi ispat etmeye çalýþýyon da terim bey ilk onbirde sahaya sürüyon
    sürersin tabi hesap soran yok çünkü herþeyi de sen biliyon ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

maalesef þanlý mazisini ileriye taþýyamiyan ve günümüze ayak uyduramýyan fatih terim kedine has üslub ve egosuyla milli takýmý imha etmiþtir.ersun yanalýn oturtmaya çalýþtýðý pozitif geliþmeleretahammül edemeyenler fatiihin lobisi karþýsýnda milli takýmý intihar ettirmiþtir.kimse iddalýyýz ,bir- iki kötü sonuç demesin,þu gruba bakalým ona göre konuþalým yazýk...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu iþ bitmiþtir arkadaþlar...geçmiþ olsun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    maç bitti arkadaþlar...hep beraber sevindik...hepsi güzel ,hoþ...ancak lütfen kendimizi kandýrmayalým....bugünde çok kötü oynadýk...63. dakikada iskoç hakemin yanlýþ kararýyla aleyhimize çalýnmasý gereken penaltý verilmedi ve macarlarýn en önemli gol silahý olan zoltan gera haksýz bi biçimde oyundan atýldý...peki hakem doðru karar verseydi noolacaktý???kuvvetle muhtemel macaristan 1-0 öne geçecekti ve biz yüklendikçe emre aþýk(bu adam nasýl kadroya alýndý hala hayretler içerisindeyim) ve servet gibi iki tane aðýr adamýn arkasýna attýklarý her kontra topla bizi duman edeceklerdi...dolayýsýyla bu galibiyet fatih terim hakkýndaki fikirlerimde en küçük bir sapmaya yol açmamýþtýr...bu iþ fatih terimle yürümez...norveç bizi duman eder haberiniz ola...ya fatih terim kalan maçlarda kendini toparlayacak yada çekip gidecek...baþka seçenek yok....hatta ben federasyonda yetkili olsam iþi bu noktalara býrakmadan çoktan fatih terimi gönderirdim...fatih hoca þu an birazcýk üzerindeki baskýyý hafifletmiþ gibi görünüyorsa yatsýn kalksýn iskoçyalý hakeme dua etsin....
    macaristan maçý sonrasý bunlarý yazmýþtým....amma velekin sayýn terim maaþ olarak aldýðý ayda 140000 YTL 'nin karþýlýðýný maalesef verememektedir...forum yönetimide izin verirse eðer federasyona fatih terimin görevden alýnmasý için e-mail hazýrlayýp gönderelim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[quote=bulletfromhell;222238]macaristan maçý sonrasý bunlarý yazmýþtým....amma velekin sayýn terim maaþ olarak aldýðý ayda 140000 YTL 'nin karþýlýðýný maalesef verememektedir...forum yönetimide izin verirse eðer federasyona fatih terimin görevden alýnmasý için e-mail hazýrlayýp gönderelim..

sana tamamen katýlýyorum yanalý çaðdaþ fotbol oynatýyor
    diye linç etmeye kalkan zigniyete tekrar yazýklar olsun

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri