bu hocaylan butakýmla anca bukadar bence fatih terim artýk bu iþi býraksýn türk futbolu için en hayýrlýsý bu
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bu hocaylan butakýmla anca bukadar bence fatih terim artýk bu iþi býraksýn türk futbolu için en hayýrlýsý bu
mubarek bayramda rezil olduk.ya beným annamadýgým sey bunlar kazanýrken prýmlerý alýyorlarda.yenýlýnce nýye bunlardan alýnmýyor.Hemde mýllý takým yaaa ne prýmý yaa.![]()
![]()
![]()
top yuvarlaktýr 10 kilo kýnada alsan çözüm olmassýn![]()
konular birleþtirlmiþtir
ustacýðým heraldeki futbolda aslolan þey topun yuvarlak olduðudur...ancak sen doðrularý yap,gereken herþeyi yap,olmazsa olmaz....o zaman derizki 'yaw herþey harikaydý ama top bugün bizimkileri istemedi'...e burada bariz hata yapanlar ve iþini ciddiye almayýp savsaklayanlar varken top yuvarlaktýr demek biraz fazla iyimserlik olmazmý???
arkadaþlar önümüzde 3 maç kaldý artýk kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceðiz, ne olursa olsun son maça kadar þansýmýz devam ediyor, bende bugün maçta saç baþ yoldum ama ne yapalým, çok bariz hatlardan basit goller yiyoruz, ama defans olarak bu gün iyi oynadýk
fatih terim gectigimiz haftalarda ben ders almam ders veririm diyordu...bize ne dersi verdi simdi????
Konu zabataygatör tarafýndan (14-10-2007 Saat 00:55 ) deðiþtirilmiþtir.
topu ileri ortala adamlarin kucagina...boyle nereye kadar zaten
ibrahim üzülmezi kaç maçtýr izliyorum adam 1 tane adrese teslim orta yapamadý, adamda sol ayaktan baþka bir þey yok, sað ayaðýný hiç kullanamýyor, dikkat ederseniz topun etrafýnda 360 derece dönüyor.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri