REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 20 PKK militanı sınırda yakalandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha 20 PKK militanı sınırda yakalandı

Habur Sınır Kapısı'nda denetimlerini sıklaştıran güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'nın yöneticileriyle görüştükten sonra Türkiye'ye dönen şüpheli 20 kişiyi gözaltına aldı.

Irak'ta terör örgütü PKK'nın yöneticileriyle görüştükleri gerekçesiyle Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaparken gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Habur Sınır Kapısı'nda denetimlerini sıklaştıran güvenlik güçleri, sınır kapısından Türkiye'ye giriş yapan ve durumları şüpheli görülen 20 kişiyi gözaltına aldı.

İfadeleri alınmak üzere Silopi Cumhuriyet Savcılığına çıkarılan ve çoğunluğu üniversite öğrencisi 20 kişinin, Irak'ta terör örgütü PKK'nın yöneticileriyle görüştükleri bildirildi.

Zanlıların adliyeye getirilişi sırasında adliye binası etrafında geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şerefsizleri birde sıkı sıkı koruyoruz verin halkın eline bak ne oluyor ama doğuda değil batıda vereceksin bir şeye benzesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah bunların devamı hatta kökü gelirde biterler!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların kökü mökü gelmez devletin içinde bile besliyoruz onları çok zor paylaşım için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ankara ve istanbul başta olmak üzere büyük şehirlerdeki gravatlı pkk lılarında bitirilmesi gerek. Rant elde edenleri kastediyorum. selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim elimde olsa yakalanan tüm pkklıları şehit ailelerine teslim ederdim
    Saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri