REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: sizlerde katılın bu boykota...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 sizlerde katılın bu boykota...

ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını içeren tasarının kabul edilmesi üzerine Tüketiciler Birliği, ABD'nin simgesi haline gelen kola, hamburger, sigara gibi ürünlerle doları ve havayolu şirketlerini boykot etme çağrısı yaptı.

Tüketiciler Birliği adına Av. Bülent Deniz, sözde soykırım tasarısının ABD'de kabul edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Küreselleşen ekonomik düzende ülke mallarına ilişkin boykot, Tüketiciler Birliği tarafından en son seçenek olarak görülmektedir. Ancak yaşanan gelişmeler, bu son seçeneğin kaçınılmaz olduğunu ortaya koymaktadır" dedi.

Tüketiciler Birliği olarak halkın ortak tepkisinin oluşturulması ve tüketimden gelen gücün harekete geçirilmesi amacıyla bu boykotu yeniden canlandırdıklarını belirten Deniz, "Fransa'ya uyguladığı boykot ile geri adım attıran Türkiye tüketicisi, bu kez de gerçekleştireceği kararlı boykot ile ABD'ye olan tepkisini ortaya koyacaktır" diye kaydetti.
    Deniz şunları belirtti:

"ABD'nin simgesi olan kolasını, hamburgerini, sigarasını, para birimini ve havayolunu kullanmayacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz. Sadece bu beş kalemde sayılan mal ve hizmetlerin ülkemiz tüketicisi tarafından tüketilmemesi halinde dahi işgalci ve yayılmacı politika sahibi ABD ekonomisine büyük zarar verileceği ve ekonomilerinin etkileneceği açıktır."

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bi uygulama....herkes fire vermeden katılırsa bakalım o zaman coniler ne yapacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

katiliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok iyi bir fikir ama bir çok kimse katılmaz.Aman sende benim almayacağım bir kola bir hamburger'lemi Türkiye kurtulacak diye düşünür bence.Aman sende'cilik fazladır bizim toplumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel fikir
    aynen katılıyorum . şart mı kola içmek ayran var. sahiden şaka bir yana herkes katılmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şunu unutmayın....alınıp yastık altına koyulan her kuruş dolar,amerikan hükümetine verilmiş faizsiz borçtur..en başta doları boykot edelim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet şartmı kola içmek. mis gibi ayran dururken.katılıyorum.tşk.ler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri