REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Dsm 3000 nit uydu bulucusu kullananlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Dsm 3000 nit uydu bulucusu kullananlar

merhaba dsm 3000 nıt uydu bulucusunu kullanan arkadaşlar
    1-şu an üzerindeki yazılımöı 3.43 dür
    2-3.44 yazılımının çıktıgı ifade ediliyor
    3-yazılımı çıkaran faruk beye telefonla ulaşılamıyor
    4-yazılım sitesinde de yo
    5-faruk beye ulaşıp yeni yazılımı alan arkadaşlar varsa 3.44 yazılım ve yazılım atma programını meyille gönderebilirlermi
    6-ayrıca varsa üzerindeki 3.43 yazılım ve yazılım atma programınıda meyille gönderebilirmisiniz
    cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne fark varmış yeni yazılımda?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sn güngör ustam bende onun için yazılım istiyorum faruk beye ulaşıp alabilirsen memnun olurum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sn güngör ustam bende onun için yazılım istiyorum faruk beye ulaşıp alabilirsen memnun olurum saygılar
    Kardeş elindeki cihazda NIT modunda direkt arama yaparken ara sıra oluşan donmalar ,Arama işleminin F4 tuşuna atanmasıyla engellenmiştir. Link sorunlu olduğu için Güncelleme ve kalibrasyon gibi işlemlerini cihazını kısa bir süre firmaya göndererekte yaptırabilirsin. Faruk Bey ve Cengiz Bey konuyla yakından ilgililer...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sn güngör arkadaşım bu üzerindeki 3.43 ile yeni çıkan 3.44 yazılımı alıp meyille gönderme imkanın varmı
    uydu arama moduna gelip uyduyu buldugunda kanal uydu yazıyordu zaten bunda nsaıl donma oluyordu farketmedim şimdi dediğin gibi uydu arama işi F4 tuşuna basıp aramamı yapacagız biraz cevabını açarmısın teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni yazılım şu an elimde yok. Cengiz hocadan haber bekliyorum. gönderdiği takdirde en kısa sürede paylaşım olacaktır. Bana aktarılanı sizinle paylaştım. beklemedeyim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tedşekkürler bilgine ustam saygılar heber bekliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri