REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: ss2 kart hakkında yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn ss2 kart hakkında yardım

arkadaslar elımde ss2 kart var kullandıgım aldıgımdan berı kullanmasını beceremedim en sonunda netten yuklemesini ve kanal listesi yukledim.bazı kanallar var. bir çoğu yok cektıgı 15 tane falan
    başka bira tane usb ss2 kart kullandım aynı pc ve uyduda gosterdi bi sorun yok. bunda ne gibi bir sorun olabilir bir sitede daha okumustum kartta bulunan bobinin sıcaklıktan dolayı empendansı değişiyomus boyle bişey olabilirmi bundada. yardımlarınızı beklıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasım bende de ss2 var.Önce aver kullandım.Herkesin dilinde bir ss2 dir gidiyodu.Ben de aldım fazla arastırmadan.Bir atv ile birkac ise yaramaz kanal buluyordu.Biraz daha arastırdım ve aynı sorunu yasıyan bircok insanla karsılastım.Bunun üzerine kartı söküp attım. Ss3 aldım ve müthiş,mükemmel ötesi.Yani sunu söyliyeyim ; yetkili kişiler bile türksattan tam verim alınamıyacagını söylüyorlar.Satmadan önce değil tabi,sattıktan sonra söylüyorlar.Benim için de türksat önemliydi.O yüzden ss3 aldım.Hitbord de sorunsuz olduğunu herkes söylüyor ss2 nin ama deneme fırsatım olmadı zaten dediğim gibi benim için türksat önemli.Umarım aydınlatabilmişimdir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bobin sorunu çıkardıgı dogrudur.ancak ben 2 yıldır kullanıyorum sinyal seviyem türksatta %65 altında yok.tüm kanallarımda ok.ama tuner çok ısınıyor mümkünse pcde ona dönük bir fan ekleyin.bende ss2 den iyisi yok.bizde apartmanda 4 kişi kullanıyor
    saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri