Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Erdoğan: Irak'ı vururken bize mi sordular, kimse bize akıl vermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Erdoğan: Irak'ı vururken bize mi sordular, kimse bize akıl vermesin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sınır ötesi operasyonla ilgili olarak ABD'den gelen açıklamalara sert yanıt verdi. ''Onbinlerce kilometreden çıkıp Irak'ı vururken kimse kimseden izin almadı, sormadı'' diyen Erdoğan, ''Kimse bize akıl vermesin'' şeklinde konuştu.
    Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği toplantıda sınır ötesi operasyon tartışmalarını değerlendirdi.
    ABD ve Avrupa'ya yönelik eleştirilerde bulunan Başbakan Erdoğan, "Avrupa'nın 'PKK terör örgütü ilan ediyorum ama' deyişini kınıyorum, lanetliyorum. Bu işin aması yok bu işin yaptırımı var, biz duygusal hareket etmiyoruz. Bugüne kadar sabrettik ama yaptırım bekliyoruz. ABD onbinlerce kilometre çıkıp Irak'ı vururken kimse kimseden izin almadı." diye konuştu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel konuşmuş ama inşallah yapılacaklar lafta kalmaz.Hiç ümidim yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah artık gereken yapılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ben anlamadım kimse bize akıl vermiyor ki biz ayaklarına kadar gidip zaten akıl alıyoruz.daha geçen 15 şehit verdiğimizde başbakan dememişmiydi 1 ay sonra abd'ye gidip sayın başkanla bu konuyu görüşeceğim diyen..görünen köy klavuz istemez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuşmalar tahrik edici olabilir ve tepki'de olabilir önemli olan onların ne cevap vermeleri başbakanın söylediği konuşmalar açıklayacıdır...başka söze gerek yok .!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben erdoğanın böyle bir şey söyleyecek cesaretinin olduğuna inanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sözler sadece sahnelerde kalmazsa iyi olur güzel bi açıklama ama hiç ümidim yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yapmayın etmeyin....satır aralarını okuyun lütfen...operasyon yapılırsa gizli yapılır...davulla zurnayla dünya aleme ilan edilip yapılmaz...yok tezkere çıkartıcaz vb. geyiklerle uyutuyorlar milleti...bu dakikadan sonra yapılacak her operasyon boşa kürek sallamaktır...teröristler zaten sözde kürdistanın içine kaçıp saklanmışlardır tezkere lafını duyunca....kimi kandırıyorlar???sam amcadan izin bekleyenler bu lafları etse noolur etmese noolur?ancak bu sözlerin danışıklı dövüş olduğunu kendi ağızlarıyla ispat etmiş olurlar...siyasi otoritenin bu noktadan sonra terörle mücadele için atacağı tek bir adım vardır...başka bi yol bilen varsa paylaşsın....Türk Silahlı Kuvvetlerine en az 15 yıllık sınırsız yetkilere haiz bir tezkere çıkartmaktır...o bölgedeki bütün içişleri bakanlığına bağlı birimleride oradan çekip şehir merkezleri dahil tüm yetkiyi orduya vermektir...gerekli hallerde bu yetkiler geri alınmak kaydıyla ibaresinin bulunduğu sınırsız yetkilerle donatılmış 15 yıllık tezkereyi verin bakalım orduya,bakın bakalım terör örgütü ,yandaşları ve onlara yardım ve yataklık edenler arkalarına bile bakmadan kaçıyorlarmı kaçmıyorlarmı???kaçmazlarsada kafaları ezilir evvel Allah....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence operasyon olacak ve kimseyi dinlemeyecek.çünkü artık insanların sınır noktasınıda geçti bu olay.eğer devlet bu işe el atmazssa büyük oranda boş bırakılır ilerki seçimde aynı hükumet gelemez.o yüzden mecburen bizi alla pulla yapmak için bu işe kalkışılacak.yanlız şuda var önümüz kış askerlerimiz dayanabilirmi bilmiyorum ama heralde operasyon marta ertelenecek gibi.eğer böyle olursa pkk yine eylemlere devam eder ve er geöen gün daha fazla şehit veririz.

sonuç olarak ne yapılcaksa yapılsın artık ama çabuk olunsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş lar terörle mücadele sadece siyasetle askerle yapılmaz hep hükümetleri suçluyoruz

terörle mücadeleye devletin tüm kuruluşalrının katılması lazım bakın diyarbakır belediyesi başkanıyla birliket teröre destek veriyor diğer il ve ilçelerin belediye başkanları onları sizlerde biliyorsunuz bu terör bitermi arkadaşlar böyle giderse bu teöer bitmez açık ve nettir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri