Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Galatasaray-Bordeaux Maçı HOTBİRD uydusunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekurler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler sağolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar ben biraz acemiyim bu konuda bana yardımcı olursanız memun olurum bu macı seyretmek icin ne yapmalıyım w9 kanalını buldum cıhazım tsp leri acıyor zaten *** falan gerekecekmi beni aytınlatırsanız cok memun olurum saygılarla kolay gelsin arkadaşlar?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı yasar61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar ben biraz acemiyim bu konuda bana yardımcı olursanız memun olurum bu macı seyretmek icin ne yapmalıyım w9 kanalını buldum cıhazım tsp leri acıyor zaten *** falan gerekecekmi beni aytınlatırsanız cok memun olurum saygılarla kolay gelsin arkadaşlar?
    arkadaşım bordeaux galatasaray maçı zaten d-smart almadı yani şiflesiz bir kanal yayınlaya bilir yardımcı olmamız için uydun markası ve modellini yazalsanız o zaman yardımcı olurlar yöneticiler bizim yapabilecegimiz bir şey olursa bizde yardımcı oluruz....
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bordeaux galatasaray maçı zaten d-smart almadı yani şiflesiz bir kanal yayınlaya bilir yardımcı olmamız için uydun markası ve modellini yazalsanız o zaman yardımcı olurlar yöneticiler bizim yapabilecegimiz bir şey olursa bizde yardımcı oluruz....
    :45:
    son tps yazılımını yüklerseniz o kanaldan maçı izlersiniz zaten yüklüyse gerek yok maçı izlersiniz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nex Wawe 10000 cihaza güncel *** dosyasını atsam W9 kanalını açarmı acaba. Saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler ustad HITBORD hangi kanal teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi Bordo - Galatasaray maçı ülkemizde hangi şifresiz kanalda yayınlanacak onu kimse yazmamış!.. Eğer şifresiz yayın yapan Türk televizyonlarından biri maçı veriyorsa, Spiker'in Türkçe anlatımlı maçını izlemek yerine niye W9 kanalından Fransızca izlemeye mahkum olayım ki?
    Doğru Bilginin Adresi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolun

Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri