REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Multi-Quote(Çoklu Alıntı) Seçeneği çalışmıyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Multi-Quote(Çoklu Alıntı) Seçeneği çalışmıyor....

değerli ustalar forumda özellikle son zamanlarda çoklu alıntı yapamıyorum..bende mi bi sorun var yoksa sistemde mi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakılacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli ustalar forumda özellikle son zamanlarda çoklu alıntı yapamıyorum..bende mi bi sorun var yoksa sistemde mi???
    Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bakılacaktır
    Bende sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistem düzeltildi
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sistem düzeltildi
    selametle
    Allah razı olsun senden ağa...yaw aramızda kalsın ama sende olmasan siteye bakan yok vallahi....aman ağa Serkan Yılmaz duymasın bu dediklerimizi...sır tutarsın dimi ağa???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah razı olsun senden ağa...yaw aramızda kalsın ama sende olmasan siteye bakan yok vallahi....aman ağa Serkan Yılmaz duymasın bu dediklerimizi...sır tutarsın dimi ağa???
    Bencede aranızda kalsın.

Yerin kulağı var,benimde kulağım var.Peki o zaman ben yermiyim,YEMEMMM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bencede aranızda kalsın.

Yerin kulağı var,benimde kulağım var.Peki o zaman ben yermiyim,YEMEMMM
    yok canım...zaten kim duyduki..aramızda yabancı yok....topu topu 25000 kişiCİK.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok canım...zaten kim duyduki..aramızda yabancı yok....topu topu 25000 kişiCİK.....
    ilahı sizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O kadar oldukmu yaa.Biraz fazala oluyoruz galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri