Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Multi-Quote(Çoklu Alýntý) Seçeneði çalýþmýyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Multi-Quote(Çoklu Alýntý) Seçeneði çalýþmýyor....

deðerli ustalar forumda özellikle son zamanlarda çoklu alýntý yapamýyorum..bende mi bi sorun var yoksa sistemde mi???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bakýlacaktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    deðerli ustalar forumda özellikle son zamanlarda çoklu alýntý yapamýyorum..bende mi bi sorun var yoksa sistemde mi???
    Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bakýlacaktýr
    Bende sorun yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sistem düzeltildi
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sistem düzeltildi
    selametle
    Allah razý olsun senden aða...yaw aramýzda kalsýn ama sende olmasan siteye bakan yok vallahi....aman aða Serkan Yýlmaz duymasýn bu dediklerimizi...sýr tutarsýn dimi aða???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Allah razý olsun senden aða...yaw aramýzda kalsýn ama sende olmasan siteye bakan yok vallahi....aman aða Serkan Yýlmaz duymasýn bu dediklerimizi...sýr tutarsýn dimi aða???
    Bencede aranýzda kalsýn.

Yerin kulaðý var,benimde kulaðým var.Peki o zaman ben yermiyim,YEMEMMM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bencede aranýzda kalsýn.

Yerin kulaðý var,benimde kulaðým var.Peki o zaman ben yermiyim,YEMEMMM
    yok caným...zaten kim duyduki..aramýzda yabancý yok....topu topu 25000 kiþiCÝK.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok caným...zaten kim duyduki..aramýzda yabancý yok....topu topu 25000 kiþiCÝK.....
    ilahý sizi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

O kadar oldukmu yaa.Biraz fazala oluyoruz galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri