Yazdıklarımın Nasıl anlaşıldığını anlamaya çalışıyorum. Ben istanbulda eskiden var olan mafyanın türk mafyası olduğunu (pekerler,şahinler, nurişler,çakıcılar vs.)daha sonra bunun yerine kürt mafyası (pkk nın)getirildiğini söyledim. hala aynı şeyi söylüyorum. "Eskiden var olan türk mafyası iyi idi " demiyorum. "eskisi gitti yenisi geldi" diyorum. eskisi vurup kırıyordu. adam öldfürüyordu. çalıp çırpıyordu. Keşke güvenlik güçleri bunların tamamını kıskıvrak yakalayabilse idi. ama bazılarını yakaladı. Şimdikide kırıp biçiyor. adam öldürüyor. ama "ALDIKLARI PARALARI PKK YA AKTARIYOR" diyorum. kapkaç ın bir sektör olduğunu ve bu sektör bahsettiğim mafya ya ait olduğunu paraların bu yolla örgüte aktarıldığını söylüyorum. Bu adamların istanbula hakim olabilmesini devletteki bazı bakan ve bürokratların arkalaması ile olduklarını söylüyorum. Anlaşılmayan nedir? başka mana aramıyorum. assubay cep götürüyormuş. sadece assubay yok bu işte diyorum. isteyen istediği gibi anlasın. polemik için demiyorum. selametle
Yer imleri