Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aydın Doğan'dan Emin Çölaşan'a Şok Teklif.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı laykın27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bakıyorumda emin çöleşan imana gelmiş daha düne kadar türbana karşı okuları girilmesine kesinlikle karşı çıkardı şimdi iste türbeye gidip dua ediyomuş yeni geldi aklına herhalde ALLAh korkusu

parayla imanın kımde olduğu belli olmaz dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neden bu Emin Çölaşan düşmanlığı? Fikirlerini beyenmeyebilirsiniz. Yalnız bu hükümet döneminde değil eski hükümet dönemlerindede gerçekleri yazmaması için diğer bazı gazeteciler gibi bunun üzerindede korkunç baskılar vardı. Bu bilinen şey. Çok gazeteci vicdanı bir kenara bırakıyor cüzdana sikişıyor. Aydın Doğan ın ne mal olduğunu bilmiyormusunuz.? 80 li senelerde Sirkacide Doğan arabası karaborsası yapan bir insan bu duruma nasıl gelebilir? Kendi çıkarları uğruna ülke gerçeklerini göz ardı ederek, kalemini satmamış yazarları varsa, siyasi iktidarlar aleyhine yazmamaları için baskı kurarlar.
    bunları ben sen biliyoruz da emin çölaşan bilmiyormu da yılardır
    doğanın bünyesinde çalışıyordu madem çölaşan doğru o halde
    niye sahtekarların bünyesinde kalem şörlük yapıyon diye sormazlarmı
    adama sanırım siz anladınız ne demek istediğimi selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada emin çölaşanın içini döktüğü gazeteye dikkat "AKŞAM"
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arada emin çölaşanın içini döktüğü gazeteye dikkat "AKŞAM"
    dostum valla bırak para verip almayı netten bile tıklamıyorum
    akşam gazetesini sayfasını sayfa açtıkça okunduk diyorlar
    selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BEN AKŞAM GAZETESİ OLARAK DEĞİLDE ŞUNU İDDİA EDİYORUM
    doganın medyasına gazetesine verilen her kuruş müslümanlığa atılmış bir kurşundur!!!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdimi aklına gelmiş bunları yazmak dogan gurubunda iken sesi solugu cıkmıyordu kim kovulursa kirli camaşırlar dökülüyor fatih altaylıdan sonra emin abimizde kirli camaşırları meydana cıkardı ama artık gec güvenilirligi kalmıyor bence bunları delikanlı gibi orda calışırken yada onlar kovduktan sonra degil kendi istifa ederek acıklaması lazımdı nerde para alırken ii sesim cıkmaz kovulursam sesim cıkar mantıgı var bunlarda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok neymiş aydın doğan AKP den önce dürüstmüş AKP seçildikten sonra tamamen değişmiş adam baştan sona saçmalamış çıkar içine giren kendisi acaba neden AKŞAMı seçti içini dökmek için

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufucar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    denize düşen yılana sarılır bakalım önümüzdeki günlerde çölaşan ne süpriz yapacak bunun kitabını okumak degil ekmegi bile yenmez
    kimin ekmegi yenir,kimin ekmegi yenmez diye sana sorulmaz herhalde !!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi işe siyaset sokmayalım ama şu bir gerçekki iktidar partisi şu an için en güçlü parti emin çölaşanda mecbur bu düzene ayak uydurmak zorunda
    zamanı geldi partiyi eleştirdi zamanı geldi geri planda durdu ama kandi her daim belli etti işini bilen bir gazeteci ama tarafı olmayan bir gazeteci
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Iyi Oldu Kovulduğuna

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri