Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Aydın Doğan'dan Emin Çölaşan'a Şok Teklif.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekleri yazan!hangi köşe yazarını okuyorsunuz.......Türkiye'yi benmi sattım.ne yaptı bu köşe yazarı?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Severim Emin Çölaşanı iyi bilgili cesur yazar...Avrasya Tv de Pazar günleri Mustafa Balbay ile yaptıkları proğramı var ve severek izliyorum...gundemi ve doğruları söylüyorlar...bu şekildede devam ederler umarım...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizimki emin çölaşan düşmanlı değil kesinlikle
    ama kulvarı belli olmayan bir insan devamlı olarak bir sagcı bir solcu gibi yazıları ve düşünceleri var bu rahatsızlık verici
    bazen başbakanı ve benzeri devlet erkanını türbandan dolayı eleştiriyor bazende türban olmayan bir ülkenin milli hassasiyeti kırılmıştır diyor
    anlaması zor bir kişilik!!
    selametle
    şu olay maalesef ülkemizi kemiriyor,kimse farkında değil....nedir bu??KATEGORİZE ETMEK....nasıl oluyo peki bu iş???efendim sen sağcısın cumhuriyet okuyamazsın,sen solcusun ozan arif dinleyemezsin,sen komünistsin ne işin var senin camide,veya sen dindarsın şunu yapamazsın vs vs...bu liste uzar...etrafımdaki bir kısım insan beni solcu zannedebiliyor,bir kısmıda dindar zannedebiliyor,bir kısmıda tamamen materyalist ateist bi tip zannediyolar...buna sebep olan şeylerin başında da doğruyu kim yaparsa yapsın destek vermem,yanlış yapan babam bile olsa eleştirmemdir...insanların hakkımda ne düşündüğü umurumda değil ama herhangi bi şekilde kategorize olmamak yada o dar düşünce kalıplarına sığmamak bu benim güvenilmez bi insan olmadığımı göstermez...hatta şunuda açıkça söyleyebilirim...insanların hakkımda % 100 ittifakla söylediği tek sözcük güvenilirliktir...bilmem anlatabildim mi ağam???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emin çölaşanı eskiden takip ederdim ama çok derinlere dalıp çıktıgından pek bana hitap etmemeye başladı
    yeni yolu hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demiş atalarımız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu olay maalesef ülkemizi kemiriyor,kimse farkında değil....nedir bu??KATEGORİZE ETMEK....nasıl oluyo peki bu iş???efendim sen sağcısın cumhuriyet okuyamazsın,sen solcusun ozan arif dinleyemezsin,sen komünistsin ne işin var senin camide,veya sen dindarsın şunu yapamazsın vs vs...bu liste uzar...etrafımdaki bir kısım insan beni solcu zannedebiliyor,bir kısmıda dindar zannedebiliyor,bir kısmıda tamamen materyalist ateist bi tip zannediyolar...buna sebep olan şeylerin başında da doğruyu kim yaparsa yapsın destek vermem,yanlış yapan babam bile olsa eleştirmemdir...insanların hakkımda ne düşündüğü umurumda değil ama herhangi bi şekilde kategorize olmamak yada o dar düşünce kalıplarına sığmamak bu benim güvenilmez bi insan olmadığımı göstermez...hatta şunuda açıkça söyleyebilirim...insanların hakkımda % 100 ittifakla söylediği tek sözcük güvenilirliktir...bilmem anlatabildim mi ağam???
    kültürel farklılıklar bu ülkenin başına hep bela olmuştur fakat ayrı kutuplaşmalar devamlı olarak ya birliği yada savaşı getirmiştir
    emin çölaşanın yaptıgı her iki tarafta ayrı ayrı roller üslenmesi bu bence ne etik ne dogru nede gazetecilik!!!
    sealmetle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kültürel farklılıklar bu ülkenin başına hep bela olmuştur fakat ayrı kutuplaşmalar devamlı olarak ya birliği yada savaşı getirmiştir
    emin çölaşanın yaptıgı her iki tarafta ayrı ayrı roller üslenmesi bu bence ne etik ne dogru nede gazetecilik!!!
    sealmetle
    emin çölaşana çok sempati duyduğumu söylemedim ağa...sadece farklı kutuplardaki fikirlerin doğruluğunu tasvip etmesi yada yanlış fikirlere şiddetle muhalefet etmesi o zatın güvenilmez bi kişi olduğunu göstermez demek istedim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emin çölaşana çok sempati duyduğumu söylemedim ağa...sadece farklı kutuplardaki fikirlerin doğruluğunu tasvip etmesi yada yanlış fikirlere şiddetle muhalefet etmesi o zatın güvenilmez bi kişi olduğunu göstermez demek istedim....
    kesinlikle
    ben güvenilmz demedim
    güvenilmez bir insan olsaydı türk gazeteciler içerisinde adının büyük harflerle geçtiği bir insan olmazdı
    fakat fikirleri sabit değil devamlı değişken ben böyle gazeteciliği tasvip etmiyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle
    ben güvenilmz demedim
    güvenilmez bir insan olsaydı türk gazeteciler içerisinde adının büyük harflerle geçtiği bir insan olmazdı
    fakat fikirleri sabit değil devamlı değişken ben böyle gazeteciliği tasvip etmiyorum
    selametle
    ha anladım...ok....olabilir tabiiki...daha düz bir duruş sergilemek bencede en makbul olanıdır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bı katkı da ben veriyim düşüncelerinize bu bir gerçektir ama
    ulusları hüsrana uğratan aşırı ve yobaz miliyetçiliktir bu da malesef
    bahsini ettiğiniz zattın ta kendisinde mevcut tabi dünden bugüne
    değişmediyse? selamlar bulletfromhell dostum

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri