Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Aydýn Doðan'dan Emin Çölaþan'a Þok Teklif.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý laykýn27 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bakýyorumda emin çöleþan imana gelmiþ daha düne kadar türbana karþý okularý girilmesine kesinlikle karþý çýkardý þimdi iste türbeye gidip dua ediyomuþ yeni geldi aklýna herhalde ALLAh korkusu

parayla imanýn kýmde olduðu belli olmaz dostum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Neden bu Emin Çölaþan düþmanlýðý? Fikirlerini beyenmeyebilirsiniz. Yalnýz bu hükümet döneminde deðil eski hükümet dönemlerindede gerçekleri yazmamasý için diðer bazý gazeteciler gibi bunun üzerindede korkunç baskýlar vardý. Bu bilinen þey. Çok gazeteci vicdaný bir kenara býrakýyor cüzdana sikiþýyor. Aydýn Doðan ýn ne mal olduðunu bilmiyormusunuz.? 80 li senelerde Sirkacide Doðan arabasý karaborsasý yapan bir insan bu duruma nasýl gelebilir? Kendi çýkarlarý uðruna ülke gerçeklerini göz ardý ederek, kalemini satmamýþ yazarlarý varsa, siyasi iktidarlar aleyhine yazmamalarý için baský kurarlar.
    bunlarý ben sen biliyoruz da emin çölaþan bilmiyormu da yýlardýr
    doðanýn bünyesinde çalýþýyordu madem çölaþan doðru o halde
    niye sahtekarlarýn bünyesinde kalem þörlük yapýyon diye sormazlarmý
    adama sanýrým siz anladýnýz ne demek istediðimi selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu arada emin çölaþanýn içini döktüðü gazeteye dikkat "AKÞAM"
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu arada emin çölaþanýn içini döktüðü gazeteye dikkat "AKÞAM"
    dostum valla býrak para verip almayý netten bile týklamýyorum
    akþam gazetesini sayfasýný sayfa açtýkça okunduk diyorlar
    selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BEN AKÞAM GAZETESÝ OLARAK DEÐÝLDE ÞUNU ÝDDÝA EDÝYORUM
    doganýn medyasýna gazetesine verilen her kuruþ müslümanlýða atýlmýþ bir kurþundur!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdimi aklýna gelmiþ bunlarý yazmak dogan gurubunda iken sesi solugu cýkmýyordu kim kovulursa kirli camaþýrlar dökülüyor fatih altaylýdan sonra emin abimizde kirli camaþýrlarý meydana cýkardý ama artýk gec güvenilirligi kalmýyor bence bunlarý delikanlý gibi orda calýþýrken yada onlar kovduktan sonra degil kendi istifa ederek acýklamasý lazýmdý nerde para alýrken ii sesim cýkmaz kovulursam sesim cýkar mantýgý var bunlarda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok neymiþ aydýn doðan AKP den önce dürüstmüþ AKP seçildikten sonra tamamen deðiþmiþ adam baþtan sona saçmalamýþ çýkar içine giren kendisi acaba neden AKÞAMý seçti içini dökmek için

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yusufucar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    denize düþen yýlana sarýlýr bakalým önümüzdeki günlerde çölaþan ne süpriz yapacak bunun kitabýný okumak degil ekmegi bile yenmez
    kimin ekmegi yenir,kimin ekmegi yenmez diye sana sorulmaz herhalde !!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdi iþe siyaset sokmayalým ama þu bir gerçekki iktidar partisi þu an için en güçlü parti emin çölaþanda mecbur bu düzene ayak uydurmak zorunda
    zamaný geldi partiyi eleþtirdi zamaný geldi geri planda durdu ama kandi her daim belli etti iþini bilen bir gazeteci ama tarafý olmayan bir gazeteci
    Ýþte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Iyi Oldu Kovulduðuna

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri