REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: smartnet modemde sorun yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buda başka bir çözüm olabilir.
    Aşağıda verdiklerimi dene giremediğin sitede kalmaz.
    Tabi eğer sorun DNS adresleri ise

208.67.222.222
    208.67.220.220

bunları nasıl girecem zaten bir iki siteye giremiyordum teşekkürler saolsın saglıcakla

saygılar

yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PC Virüs ve SPYWARE taraması yaptırıyorum arkadaşım dns sunucu adresini değiştir düzelecektir bu ne bilmiyorum vede nasıl deyiştirecemi teşekkürler sonucu yazarım

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

ÖZELLİKLER-İNTERNET İLETİŞİM KURALLARI TCP/IP-ÖZELLİKLER

Yola çıkarak aşağıdaki DNS adreslrini kullan tıkla boş alanlara verdiklerimi yaz
    TAMAM diyerek çıkış yap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak dostum olay su once bilgisayarım sımgesını ac sonra sol sırada altlarda yerel ag var onu gorecen tıkla ona sonra ag bağlantılarını goruntuleye tıkla sag tarafta bir şekil cıkacak yerel ag bağlantısı diye onun üzerine gel sağ tıkla özelliklere gir orda bir pencere acılacak tam ortadakileri onlerinde centik olanların en altındaki internet iletişim kuralları(TCP/ıp) yazana gel
    onu iki defa tıkla bir pencere çıkacak orda aşagıdakı dns sunucu adreslerini kullan şıkkı var onu işaretle vede yeğlenen dns sunucusu vede diğer dns sunucusu yazan yerlere hocanın verdiği

208.67.222.222
    208.67.220.220

numaraları yaz tamam de cık sonra makınenı yenıden başlat bu kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şekilde yaptım yine aynı neden benim hız 12,0 mbsp olarak gözüküyor yaptıgım işlem dogru deyil mi teşekkürler saglıcakla

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim sorunum internete girdigim an da sorun yok aradan 10 dakika geçtigi zaman yavaşlama oluyor ve hotmail im kapanıp acılıyor internet baglantımda kesiliyor modemi kapayıp acınca düzeliyor ve internetim hızlanıyor
    ama on onbeş dakika sonra yine aynı hatayı yapıyor ne yapabilirim teşekkürler
    saolun

saygılar
    bu sorun düzeldimi kardeşim düzeldi ise yaz internet hızına birşey diyemem

kullandığınız internet paketini bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Direk modemden mi alıyorsun resime göre MODEM'den alıyorsun bu yüzden 12.0 MBPS olarak görünür hızın düşer ethernet kartını kullanmanı öneririm bu şekilde 100.0 MBPS olarak görünür.Modemin arkasında bulunan RJ-45 soketi ile ethernet kartına bağlantı yapabilirsin bunun için modem ile beraber verilen başka bir kablo daha var.Resimdede gördüğün gibi
    kablonun biri PC'ye biri modemin arkasındaki aynı sokete takılacak taktığın zaman PC arkasında lambalarının yandığını göreceksin.Bağlantıyı yaptıktan sonra AĞ KURULUM SİHİRBAZINI çalıştır ve ethernet kartının adı ile olan bağlantıyı SİHİRBAZ sana gösterdiğinde KUTUCUĞU işaretle ve kurulumu bitirmesi için devam et.Bundan sonra ETHERNET KARTI ile bağlantını kullanabilmek için PC yeniden başlat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yusufcuk sorun hala devam ediyor teşekkürler ayda 29 milyon ödüyorum 4 cıbabayt hakkım
    OLDSMAN ben usb den baglanıyorum ethernet kartım yok ETHERNET KARTI alsam ne önerirsiniz teşekkürler saglıcakla modeme reset atamıyorum reset yerine basmama ramen içindeki bilgileri silmiyor 208.67.222.222
    208.67.220.220 bunu yapmama ramen bu siteye giremiyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yusufcuk sorun hala devam ediyor teşekkürler ayda 29 milyon ödüyorum 4 cıbabayt hakkım
    OLDSMAN ben usb den baglanıyorum ethernet kartım yok ETHERNET KARTI alsam ne önerirsiniz teşekkürler saglıcakla modeme reset atamıyorum reset yerine basmama ramen içindeki bilgileri silmiyor 208.67.222.222
    208.67.220.220 bunu yapmama ramen bu siteye giremiyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    USB bağlantı her zaman internetini yavaşlatır.Aşağıda verdiğim linktekilere
    bir bak benim önerim olan marka işini görür fiyatıda gayet iyi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu OLDSMAN tarafından (17-10-2007 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim bende zyxek usb adsl modem kullanıyorum ama hiç bi sorun yaşamadım şu ana kadar gayrttr hızlı modeminin driverini bi günceelsene yine sorun yaşarsn
    eternet modem kullan derim hiç bi sorun yaşamassın

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri