REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: smartnet modemde sorun yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OLDSMAN teşekkürler saglıcakla raset yerine basıyorum içindeki bilgileri silmiyor marka smartnet model #arcpu birde wep kamera ne önerirsiniz

saygılar

Bence sen o modemide değiştir sana masraf açıyoruz ama yine ASUS veya INCA benim önerim olacak.Tamam belki başka markalar var ama ZOOM diyenler olabilir ancak ben pek önermiyorum çok şikayet alınıyor.Kamera A4 şaşma küçük bir dünya şeklinde olanı var çok iyi görüntü kalitesi ve gece modunda ışığa ihtiyaç olmadan mükemmel görüntü

:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yusufcuk sorun hala devam ediyor teşekkürler ayda 29 milyon ödüyorum 4 cıbabayt hakkım
    OLDSMAN ben usb den baglanıyorum ethernet kartım yok ETHERNET KARTI alsam ne önerirsiniz teşekkürler saglıcakla modeme reset atamıyorum reset yerine basmama ramen içindeki bilgileri silmiyor 208.67.222.222
    208.67.220.220 bunu yapmama ramen bu siteye giremiyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim bende zyxek usb adsl modem kullanıyorum ama hiç bi sorun yaşamadım şu ana kadar gayrttr hızlı modeminin driverini bi günceelsene yine sorun yaşarsn
    eternet modem kullan derim hiç bi sorun yaşamassın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz bu hızla zor görüntü alırsınız webcamdan ilk önce ethernet kartı alın bence biz herzaman burdayız webcamıda sonra alın derim ama gerisi size kalmış biz öneri yapıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz bu hızla zor görüntü alırsınız webcamdan ilk önce ethernet kartı alın bence biz herzaman burdayız webcamıda sonra alın derim ama gerisi size kalmış biz öneri yapıyoruz
    hocam ben iki yıldır kullanıyorum usb modemi şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım doğrusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler saglıcakla saolun

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim asus gibi marka eternet kartları çok pahalı bence surecom un var 5 dolar galiba onu kullanabilir sin malum asgari ücrete çalışıyoruz::::::::)))))))))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki yaşayanlarda oluyomuş bence modernde sorun var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum modem almadan bir telekomla irtibata gec gelip baksınlar belki sorun başka bişeden kaynaklanıyor yada birşeylerde yanliş yapıyorsun son care modemi değiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim bende zyxek usb adsl modem kullanıyorum ama hiç bi sorun yaşamadım şu ana kadar gayrttr hızlı modeminin driverini bi günceelsene yine sorun yaşarsn
    eternet modem kullan derim hiç bi sorun yaşamassın
    modeminin driverini bi günceelsene nasıl yabacaz bu dedigini marka smartnet model#ARCPU teşekkürler biraz daha ugraşıp olmazsa başka modem takacam yine olmazsa müşteri hizmetlerini arıyacam sonucu yazarım saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modeminin driverini bi günceelsene nasıl yabacaz bu dedigini marka smartnet model#ARCPU teşekkürler biraz daha ugraşıp olmazsa başka modem takacam yine olmazsa müşteri hizmetlerini arıyacam sonucu yazarım saygılar
    Smartnet router'ı olanlar;

1.İnternet explorerı açın,
    2.routerın ip adresini 192.168.10.1 girin,
    3. Kullanıcı adı:guest , parola:guest girin,
    4.Sol tarafta WAN Setup ı tıklayın,
    5.Sağdaki MTU değerini 1400 yapın.
    6.Apply (Kaydet) e tıklayın.

Sorun çözülmüştür....

diğer routerlarda da muhtemelen durum aynı, Router ayarlarında wan setup bölümünde MTU değerini 1400 yazdığınızda sorun çözülüyor........

bide bunu dene kardeşim
    Konu yusufcuk tarafından (17-10-2007 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri