modeminin driverini bi günceelsene nasıl yabacaz bu dedigini marka smartnet model#ARCPU teşekkürler biraz daha ugraşıp olmazsa başka modem takacam yine olmazsa müşteri hizmetlerini arıyacam sonucu yazarım saygılar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkur: 0
modeminin driverini bi günceelsene nasıl yabacaz bu dedigini marka smartnet model#ARCPU teşekkürler biraz daha ugraşıp olmazsa başka modem takacam yine olmazsa müşteri hizmetlerini arıyacam sonucu yazarım saygılar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yanıklarda iz bırakmaz
Smartnet router'ı olanlar;
1.İnternet explorerı açın,
2.routerın ip adresini 192.168.10.1 girin,
3. Kullanıcı adı:guest , parola:guest girin,
4.Sol tarafta WAN Setup ı tıklayın,
5.Sağdaki MTU değerini 1400 yapın.
6.Apply (Kaydet) e tıklayın.
Sorun çözülmüştür....
diğer routerlarda da muhtemelen durum aynı, Router ayarlarında wan setup bölümünde MTU değerini 1400 yazdığınızda sorun çözülüyor........
bide bunu dene kardeşim
Konu yusufcuk tarafından (17-10-2007 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.
OLDSMAN teşekkürler saglıcakla raset yerine basıyorum içindeki bilgileri silmiyor marka smartnet model #arcpu birde wep kamera ne önerirsiniz
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
Bence sen o modemide değiştir sana masraf açıyoruzama yine ASUS veya INCA benim önerim olacak.Tamam belki başka markalar var ama ZOOM diyenler olabilir ancak ben pek önermiyorum çok şikayet alınıyor.Kamera A4 şaşma küçük bir dünya şeklinde olanı var çok iyi görüntü kalitesi ve gece modunda ışığa ihtiyaç olmadan mükemmel görüntü
:45: :45:
siz bu hızla zor görüntü alırsınız webcamdan ilk önce ethernet kartı alın bence biz herzaman burdayız webcamıda sonra alın derim ama gerisi size kalmış biz öneri yapıyoruz
kardeşim asus gibi marka eternet kartları çok pahalı bence surecom un var 5 dolar galiba onu kullanabilir sin malum asgari ücrete çalışıyoruz::::::::)))))))))
demekki yaşayanlarda oluyomuş bence modernde sorun var
dostum modem almadan bir telekomla irtibata gec gelip baksınlar belki sorun başka bişeden kaynaklanıyor yada birşeylerde yanliş yapıyorsun son care modemi değiştir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri