PC Virüs ve SPYWARE taraması yaptırıyorum arkadaşım dns sunucu adresini değiştir düzelecektir bu ne bilmiyorum vede nasıl deyiştirecemi teşekkürler sonucu yazarım
saygılar
PC Virüs ve SPYWARE taraması yaptırıyorum arkadaşım dns sunucu adresini değiştir düzelecektir bu ne bilmiyorum vede nasıl deyiştirecemi teşekkürler sonucu yazarım
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
ÖZELLİKLER-İNTERNET İLETİŞİM KURALLARI TCP/IP-ÖZELLİKLER
Yola çıkarak aşağıdaki DNS adreslrini kullan tıkla boş alanlara verdiklerimi yaz
TAMAM diyerek çıkış yap
bak dostum olay su once bilgisayarım sımgesını ac sonra sol sırada altlarda yerel ag var onu gorecen tıkla ona sonra ag bağlantılarını goruntuleye tıkla sag tarafta bir şekil cıkacak yerel ag bağlantısı diye onun üzerine gel sağ tıkla özelliklere gir orda bir pencere acılacak tam ortadakileri onlerinde centik olanların en altındaki internet iletişim kuralları(TCP/ıp) yazana gel
onu iki defa tıkla bir pencere çıkacak orda aşagıdakı dns sunucu adreslerini kullan şıkkı var onu işaretle vede yeğlenen dns sunucusu vede diğer dns sunucusu yazan yerlere hocanın verdiği
208.67.222.222
208.67.220.220
numaraları yaz tamam de cık sonra makınenı yenıden başlat bu kadar
bu şekilde yaptım yine aynı neden benim hız 12,0 mbsp olarak gözüküyor yaptıgım işlem dogru deyil mi teşekkürler saglıcakla
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
Direk modemden mi alıyorsun resime göre MODEM'den alıyorsun bu yüzden 12.0 MBPS olarak görünür hızın düşer ethernet kartını kullanmanı öneririm bu şekilde 100.0 MBPS olarak görünür.Modemin arkasında bulunan RJ-45 soketi ile ethernet kartına bağlantı yapabilirsin bunun için modem ile beraber verilen başka bir kablo daha var.Resimdede gördüğün gibi
kablonun biri PC'ye biri modemin arkasındaki aynı sokete takılacak taktığın zaman PC arkasında lambalarının yandığını göreceksin.Bağlantıyı yaptıktan sonra AĞ KURULUM SİHİRBAZINI çalıştır ve ethernet kartının adı ile olan bağlantıyı SİHİRBAZ sana gösterdiğinde KUTUCUĞU işaretle ve kurulumu bitirmesi için devam et.Bundan sonra ETHERNET KARTI ile bağlantını kullanabilmek için PC yeniden başlat
![]()
yusufcuk sorun hala devam ediyor teşekkürler ayda 29 milyon ödüyorum 4 cıbabayt hakkım
OLDSMAN ben usb den baglanıyorum ethernet kartım yok ETHERNET KARTI alsam ne önerirsiniz teşekkürler saglıcakla modeme reset atamıyorum reset yerine basmama ramen içindeki bilgileri silmiyor 208.67.222.222
208.67.220.220 bunu yapmama ramen bu siteye giremiyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yanıklarda iz bırakmaz
Konu OLDSMAN tarafından (17-10-2007 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.
OLDSMAN teşekkürler saglıcakla raset yerine basıyorum içindeki bilgileri silmiyor marka smartnet model #arcpu birde wep kamera ne önerirsiniz
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri