REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: samsung E250 yardım!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha samsung E250 yardım!!!!!!

samsung E250 telefona oyun nasıl yükleye bilirim bilen arkadaşların detaylı bir şekilde yardımcı olmalarını rica ederim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Googlede samsung E250 telefona oyun nasıl yuklenir diye bir arama yapın ben pek anlamıyorum anlayan olursada bu konuda yardımcı olur size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede var E 250 bende bulamadım nasıl yüklenceğini telefonculara sordum oyun yokmuş e 250 ye göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkdaşlar e250 model telefona sadece blueetood ile atabilirsiniz bu da çok meşakkatli bir iş biraz dah sabretmenizi öneririm yeni ve kolay bir yol bulunacaktır içindekiler şimdilik size yeter .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar E 250 tel aldım bataryasını taktım şarja koydum şarj olduktan nsonra sim karı takmak için kapağı açamıyorum deli etti beni
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar E 250 tel aldım bataryasını taktım şarja koydum şarj olduktan nsonra sim karı takmak için kapağı açamıyorum deli etti beni
    Arka kapağı açmanın pratikm yolu;Bir elinle çizgili yere bastır diger elirle samsung yazısının hemen altına bastır yutarı doğru ittir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alakanıza teşekkür ederim zorda olsa açtım sağol
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri