Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Astra 1D/3A 23.5° East

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Astra 1D/3A 23.5° East

merhaba arkadaşlar bu uydu türkiyeden izlenebiliniyor mu izleniyorsa kaçlık çanak lazım bilgilendirirseniz sevinirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar bu uydu türkiyeden izlenebiliniyor mu izleniyorsa kaçlık çanak lazım bilgilendirirseniz sevinirim..
    bulundugun vilayete göre değişir ben ankaradan 90 cm motorlu anten ile 40 civarında kanal almaktayım emu ile izlenebilecek herhangı bir kanal yok okı
    Konu asderfor tarafından (15-10-2007 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulundugun vilayete göre değişir ben ankaradan 90 cm anten ile 569 tane kanalı sorunsuz almaktayım cihaz goldmaster:45:
    23 Dereceyi alabiliyoyrmusun 19 derece olmasın aldıgın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    23 Dereceyi alabiliyoyrmusun 19 derece olmasın aldıgın
    hocam ilk once öğle algıladım konuyu fakat daha sonra mesajı yukarıda görüldüğü gibi düzeltim sizlerinde gözünden bir şey kacmıyor konuları cok dikkatli inceliyorsunuz inginize ayrıca tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kemal kardeşim bu uydu zarzorda olsa seyrediliyor...fakat senin bulunduğun bölge itibariyle izlemen bence mümkün deyil...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginize teşekürler arkadaşlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri