Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 15400 cim D+ ve sirius sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 15400 cim D+ ve sirius sorunu

Cihazıma son 08.08.2007 tarihli TPS yazılımını yükledim.TPS auto iken bir sorun yoktu.Fakat şimdi D+ keyleri girdiğim zaman 10 sn izleyebiliyorum ve sonra şifreli kanal diyor.Kapatıp açınca yine 10 sn açık kalıyor.Aynı sorun sirius kanallarında da mevcut.PG yi 10 sn izliyorum ve gidiyor.Acaba 20.12.2006 yazılımı sorunumu çözermi? Yeni yazılım yükleme dışında ne yapmalıyım.Defalarca cihazıma reset attım sorun düzelmiyor??Önerilerinizi acil olarak bekliyorum.Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fturan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazıma son 08.08.2007 tarihli TPS yazılımını yükledim.TPS auto iken bir sorun yoktu.Fakat şimdi D+ keyleri girdiğim zaman 10 sn izleyebiliyorum ve sonra şifreli kanal diyor.Kapatıp açınca yine 10 sn açık kalıyor.Aynı sorun sirius kanallarında da mevcut.PG yi 10 sn izliyorum ve gidiyor.Acaba 20.12.2006 yazılımı sorunumu çözermi? Yeni yazılım yükleme dışında ne yapmalıyım.Defalarca cihazıma reset attım sorun düzelmiyor??Önerilerinizi acil olarak bekliyorum.Saygılar...
    1. en son yazlılımı bır yukle , dene
    2.cihazın içinde herhangı bır modul varsa oda yayınları kese bilir varsada cıkart dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her ikisinide denedim hocam.Olmuyor olmuyor olmuyor.Başka ne yapabilirim ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kosavalı hocam bu siriusu açmıyor ki.Ben D+ sorununu bununla halletmiştim ama siriusu açmıyor bu da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fturan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kosavalı hocam bu siriusu açmıyor ki.Ben D+ sorununu bununla halletmiştim ama siriusu açmıyor bu da
    Sansına küs ac 5225 yazılımı var onunlada hustler var d+ yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ac 5225 GM 15400 e olursa onu yükleyeyim hocam ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada 20.12.2006 tarihli yazılımda da aynı şeyi yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada 20.12.2006 tarihli yazılımda da aynı şeyi yapıyor
    AC5225 Yazılımı var temmuz 2006 da cıkan onu yukle aciko bölümünde var.Yazılımdansonra boot atmayı unutma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam 5225 ac de sirius yok Napıcam ben yaaa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri