Kurtlar'dan süper hasýlat...
Ýzleyiciyi ilk kez reklamlara sevindi. Kurtlar Vadisi süper hasýlat yaptý.
Þehit ailelerine destek kampanyasý dolayýsýyla ekrana gelen Kurtlar Vadisi Terör, müthiþ bir reklam topladý. Dizin her 20 dakikada bir reklama gitti. Belki de ilk kez reklamlar izleyeni bu kadar çok mutlu etti.
En çok reklam alan dizelerin baþýnda gelen Kurtlar Vadisi, dün gece rekor sayýda reklam aldý. Þehit ailelerine yardým kampanyasýna verilecek olan reklam gelirinin 2 trilyon civarýnda olduðu bildirildi. Diziye reklam veren firmalar da gelir þehit ailelerine verileceði için özel ilgi gösterdiler.
Dizinin reklam aralarýnda ise SMS kampanyasý ile baðýþ yapýlmasý çaðrýsý yapýldý. Polat Alemdar karekterindeki Necati Þaþmaz'ýn yaptýðý çaðrý ile SMS baðýþlarýnýn da bir hayli yoðun olduðu bildirildi.
Dizinin bir gecede topladýðý bu paranýn tamamý þehit ailelerine yardým kampanyasýna akýtýlýyor. Dizinin yapýmcýsý Bahadýr Özdener, Show TV'deki gösterimden ücret talep etmedi.
Özdener, Kurtlar Vadisi Terör'ün üçüncü bölümünün ise asla çekilmeyeceðini söyledi. Dizi kaldýðý yerden "Pusu" bölümü ile devam edecek.
SÝZDE KAPANYAYA DESTEK VERÝN
"Ben de varým" deyin..
BÜYÜK MÝLLÝ SEFERBERLÝK BAÞLADI...
MÝLLÝ TAKIM, MÝLLÝ KAHRAMANLARIN YAYINDA...
TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARINA DESTEK KAMPANYASINA SÝZ DE KATILIN " BEN DE VARIM" DEYÝN...
TÜRKÝYE'NÝN MÝLLÝ TAKIMI, VATAN ÝÇÝN HAYATINI ORTAYA KOYAN KAHRAMANLAR ÝÇÝN, TÜRKÝYE'YÝ TARÝHÝ BÝR GÖREVE ÇAÐIRIYOR...
DÜNYANIN GÖZÜ, TÜRKÝYE'NÝN ÜZERÝNDE...
ÞÝMDÝ BÝRLÝK ZAMANI...
KAMPANYAYA NASIL KATILACAKSINIZ?
"Ben de varým" deyin..
BÜYÜK MÝLLÝ SEFERBERLÝK BAÞLADI...
MÝLLÝ TAKIM, MÝLLÝ KAHRAMANLARIN YAYINDA...
TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARINA DESTEK KAMPANYASINA SÝZ DE KATILIN " BEN DE VARIM" DEYÝN...
TÜRKÝYE'NÝN MÝLLÝ TAKIMI, VATAN ÝÇÝN HAYATINI ORTAYA KOYAN KAHRAMANLAR ÝÇÝN, TÜRKÝYE'YÝ TARÝHÝ BÝR GÖREVE ÇAÐIRIYOR...
DÜNYANIN GÖZÜ, TÜRKÝYE'NÝN ÜZERÝNDE...
ÞÝMDÝ BÝRLÝK ZAMANI...
BÜYÜK MÝLLÝ SEFERBERLÝÐE SÝZ DE KATILIN...
BAÐIÞ ÝÇÝN:
Turkcell ve Avea kullanýcýlarý 5 YTL baðýþ için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.
Vodafone kullanýcýlarý, 5 YTL baðýþ için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
Turkcell ve Avea kontörlü hat kullanýcýlarý 5 YTL baðýþ için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.
Vodafone kontörlü hat kullanýcýlarý, 5 YTL baðýþ için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.
BANKA ÝLE BAÐIÞ ÝÇÝN HESAP NUMARALARI:
ZÝRAAT BANKASI - ÝSTANBUL ÞUBESÝ
YTL Hesabý 343434 - 5001
DOLAR Hesabý 343434 - 5002
EURO Hesabý 343434 - 5003
ÝÞ BANKASI - BEYOÐLU ÞUBESÝ ( ÞUBE KODU: 1011 )
YTL Hesabý 171 65 83
Euro Hesabý 332 11 70
GARANTÝ BANKASI - YENÝBOSNA ÇARÞI ÞUBESÝ ( ÞUBE KODU: 531 )
YTL Hesabý 668 97 98
YAPI KREDÝ BANKASI - MERKEZ ÞUBE
YTL Hesabý 2013 2013
FÝNANSBANK – GÜNEÞLÝ ÇARÞI ÞUBESÝ
YTL Hesabý 165 806 86
EURO Hesabý 165 806 88
OYAK BANK- KIZILTOPRAK ÞUBESÝ (ÞUBE KODU: 254)
YTL Hesabý 6867649-MT1
DOLAR Hesabý 6867649-MY1
EURO Hesabý 6867649-MY2
VAKIFBANK ÝSTOÇ ÞUBESÝ (ÞUBE KODU 435)
YTL 2000005
DOLAR 4000006
EURO 4000007
AKBANK TAKSÝM ÞUBESÝ (ÞUBE KODU 67)
YTL 78141
DOLAR 78142
EURO 78143
TELEFON :0 212 599 82 86