REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Starsat (08/11/2007) Polsat AU, D+ AU, TPS AU, Premiere AU, ART and ShowTime AU, OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel polsat keylerini nereden ve hangi bölüme ve hangi satıra gireceğiz yazacağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı master71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    (08/11/2007)
    TPS AUTO OK
    PREMIERE AUTO OK
    DIGITAL + AUTO OK
    DIGI TV AUTO OK
    SRG AUTO OK
    RAİ OK
    BISS OK
    SİRİUS OK (HUSTLER TV)
    ART and ShowTime AUTO OK

AUTO OLAN KANALLARIN ÜZERİNDE 2-3 DAKİKA BEKLEMENİZ GEREKMEKTEDİR!!!
    SR-X2700CI ya bu yazılımlardan hangisi olur arkadaşlar cs 5300a ya yükleyeceğim yardımcıolursanız nennun olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SR-X2700CI ya bu yazılımlardan hangisi olur arkadaşlar cs 5300a ya yükleyeceğim yardımcıolursanız nennun olurum
    @Master71 foruma 20 gundur ugramıyor arkadaşım şu anda kendisi başka forumlarla ilgilendigi için burada aktif degil o yüzden sorunuza cvp veremeyebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @Master71 foruma 20 gundur ugramıyor arkadaşım şu anda kendisi başka forumlarla ilgilendigi için burada aktif degil o yüzden sorunuza cvp veremeyebilir
    inpax bölümünde biri beni okadar emek verdiğim halde bi ... açmıyor diye arkadaşa çok darrıldığım için bugüne kadar böyle bi sorun olduğu için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı master71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inpax bölümünde biri beni okadar emek verdiğim halde bi ... açmıyor diye arkadaşa çok darrıldığım için bugüne kadar böyle bi sorun olduğu için
    Bunu foruma yansıtmanız cok yanlış o zaman bende birilerine kızıp forumu kapatmam lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunu foruma yansıtmanız cok yanlış o zaman bende birilerine kızıp forumu kapatmam lazım
    OK üstad haklısınız böyle ufak tefek sorunları büyütmek yanlışmış anladım herkesden özür saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

master71 dostum bunu yanıtlarsan memnun olurum

birdostumunmakinesi cihazı çökertmiyelim uğraşmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OK üstad haklısınız böyle ufak tefek sorunları büyütmek yanlışmış anladım herkesden özür saygılar.
    Bilgi Ve Anlayış için teşekkurler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    master71 dostum bunu yanıtlarsan memnun olurum

birdostumunmakinesi cihazı çökertmiyelim uğraşmayalım

firmwarede böyle bir model baktım yok başka cihazın iyice detaylarını yazın menü resmi cihaz hwsi cihazın tipi resmi vs.. kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

goooooood-2-1-2008

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri