Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Gabar ve Cudi'de Bir Komutan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Gabar ve Cudi'de Bir Komutan

Gabar ve Cudi'de Bir Komutan
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Birlikleri Denetlemek için Geldiği Şırnak'ta Gabar ve Cudi Dağlarında İncelemelerde Bulundu.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , birlikleri denetlemek için geldiği Şırnak'ta Gabar ve Cudi dağlarında incelemelerde bulundu.

Başbuğ'un helikopterle yaptığı incelemeler sırasında bölgede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Orgeneral Başbuğ, daha sonra Şırnak Valisi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yı ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi. (Cihan Haber Ajansı) 2 saat önce.. [1045313]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öyle yukarıdan helikopterle gezmek olmaz
    inip bizzat o şartları görmek gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o şartları zaten biliyorlar bence gerek yok gabarda bir zamanlar bende komutandım
    tek zoruma giden şey hala unutamam yaralı askerimi hastane götürürken şehit olması idi
    hala unutamam o kazayı üstüm başım kan olmuştu şehit olmuştu yolda ama inanamadığım tek şey o kanın hiç durmamasıydı ama tabuta koyduk ama o kan hiç durmadı
    ben buna hala inanamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o şartları zaten biliyorlar bence gerek yok gabarda bir zamanlar bende komutandım
    tek zoruma giden şey hala unutamam yaralı askerimi hastane götürürken şehit olması idi
    hala unutamam o kazayı üstüm başım kan olmuştu şehit olmuştu yolda ama inanamadığım tek şey o kanın hiç durmamasıydı ama tabuta koyduk ama o kan hiç durmadı
    ben buna hala inanamıyorum
    bu dedikleriniz çok tüyler ürpertici
    sizin ne kadar psikolojik bir eziyette oldugunuzu anlamak için yeterli cümleler
    ALLAH tüm şehitlerimize imanla o mertebeye ulaşmayı nasip etsin
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri