REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şifreli kanallar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı donadotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    private***** multivision xxl kanallarını açabiliyormuyuz ben multivision kanalını yaklaşık 10 dakikalık bi süre içinde 2 dakika kadar şifresiz izliyor daha sonra tekrar şifreli hale geldiği için izleyemiyorum. cihazım sunny 7010d hw 16 son yazılımı yükledim ama ondada tam olarak açıldığını görmedim. Bu konuda yardım edebilecek kimse varmı?
    7010 Cihazda stream yazılım yukleyerek multileri auto olarak yapabilirsiniz.***** platinum ise gece 1 den sonra acıktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    7010 Cihazda stream yazılım yukleyerek multileri auto olarak yapabilirsiniz.***** platinum ise gece 1 den sonra acıktır
    Stream yazılım nedir fazla bi bilgi sahibi değilim sadece bildiğim şey cihazıma yüklediğim yazılım bin uzantılı ve 25/26 ekim tarihli. cihazım sunny 7010Dz Hw 16 00 A1 btm yazılımlarından buna göre uygun olanınıda bulamadım bin yazılımı btm ye çevirmek için kurukafada yükledim ama yinede doğru yazılımı bulamadım site içerisinde bulduğum yazılımlarda benim cihazıma uymadı. 8888 e bastığımız zaman ne oluyor onuda anlamadım.
    Bir başka problemimde bu 26 ekim tarihli bin yazılımı yüklüyorum kanal kilidi kilitli konumda kalıyor load default yaptıktan sonra makinayı kapatıp açıyor ve açık konuma getiriyorum peki load default yaptığım zaman o anda yüklediğim yazılımın keyleri silinip makinanın orjinal keylerimi geliyor. bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı donadotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Stream yazılım nedir fazla bi bilgi sahibi değilim sadece bildiğim şey cihazıma yüklediğim yazılım bin uzantılı ve 25/26 ekim tarihli. cihazım sunny 7010Dz Hw 16 00 A1 btm yazılımlarından buna göre uygun olanınıda bulamadım bin yazılımı btm ye çevirmek için kurukafada yükledim ama yinede doğru yazılımı bulamadım site içerisinde bulduğum yazılımlarda benim cihazıma uymadı. 8888 e bastığımız zaman ne oluyor onuda anlamadım.
    Bir başka problemimde bu 26 ekim tarihli bin yazılımı yüklüyorum kanal kilidi kilitli konumda kalıyor load default yaptıktan sonra makinayı kapatıp açıyor ve açık konuma getiriyorum peki load default yaptığım zaman o anda yüklediğim yazılımın keyleri silinip makinanın orjinal keylerimi geliyor. bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
    load defauldt yaptıgında en son yukledıgın yazılım keylerı gelır eger cıhazına elle *** gırdıysen load defauld yaptımı o gırdıgın keyler sılınır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri