REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şifreli kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şifreli kanallar

private***** multivision xxl kanallarını açabiliyormuyuz ben multivision kanalını yaklaşık 10 dakikalık bi süre içinde 2 dakika kadar şifresiz izliyor daha sonra tekrar şifreli hale geldiği için izleyemiyorum. cihazım sunny 7010d hw 16 son yazılımı yükledim ama ondada tam olarak açıldığını görmedim. Bu konuda yardım edebilecek kimse varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı donadotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    private***** multivision xxl kanallarını açabiliyormuyuz ben multivision kanalını yaklaşık 10 dakikalık bi süre içinde 2 dakika kadar şifresiz izliyor daha sonra tekrar şifreli hale geldiği için izleyemiyorum. cihazım sunny 7010d hw 16 son yazılımı yükledim ama ondada tam olarak açıldığını görmedim. Bu konuda yardım edebilecek kimse varmı?
    7010 Cihazda stream yazılım yukleyerek multileri auto olarak yapabilirsiniz.***** platinum ise gece 1 den sonra acıktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ushaaıa kanalının ustunde 8888 e basarak autoyu baslat ve ızle oyle degılmı kosavalı hocam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    7010 Cihazda stream yazılım yukleyerek multileri auto olarak yapabilirsiniz.***** platinum ise gece 1 den sonra acıktır
    Stream yazılım nedir fazla bi bilgi sahibi değilim sadece bildiğim şey cihazıma yüklediğim yazılım bin uzantılı ve 25/26 ekim tarihli. cihazım sunny 7010Dz Hw 16 00 A1 btm yazılımlarından buna göre uygun olanınıda bulamadım bin yazılımı btm ye çevirmek için kurukafada yükledim ama yinede doğru yazılımı bulamadım site içerisinde bulduğum yazılımlarda benim cihazıma uymadı. 8888 e bastığımız zaman ne oluyor onuda anlamadım.
    Bir başka problemimde bu 26 ekim tarihli bin yazılımı yüklüyorum kanal kilidi kilitli konumda kalıyor load default yaptıktan sonra makinayı kapatıp açıyor ve açık konuma getiriyorum peki load default yaptığım zaman o anda yüklediğim yazılımın keyleri silinip makinanın orjinal keylerimi geliyor. bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı donadotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Stream yazılım nedir fazla bi bilgi sahibi değilim sadece bildiğim şey cihazıma yüklediğim yazılım bin uzantılı ve 25/26 ekim tarihli. cihazım sunny 7010Dz Hw 16 00 A1 btm yazılımlarından buna göre uygun olanınıda bulamadım bin yazılımı btm ye çevirmek için kurukafada yükledim ama yinede doğru yazılımı bulamadım site içerisinde bulduğum yazılımlarda benim cihazıma uymadı. 8888 e bastığımız zaman ne oluyor onuda anlamadım.
    Bir başka problemimde bu 26 ekim tarihli bin yazılımı yüklüyorum kanal kilidi kilitli konumda kalıyor load default yaptıktan sonra makinayı kapatıp açıyor ve açık konuma getiriyorum peki load default yaptığım zaman o anda yüklediğim yazılımın keyleri silinip makinanın orjinal keylerimi geliyor. bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
    load defauldt yaptıgında en son yukledıgın yazılım keylerı gelır eger cıhazına elle *** gırdıysen load defauld yaptımı o gırdıgın keyler sılınır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ushaaıa kanalının ustunde 8888 e basarak autoyu baslat ve ızle oyle degılmı kosavalı hocam.
    hangi kanalın üstünde?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ushuia tv üstünde 10 sn. bekleyin açmaktadır ; 8888 yok arkadaş karıştırmış sanırım !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ushuia tv üstünde 10 sn. bekleyin açmaktadır ; 8888 yok arkadaş karıştırmış sanırım !
    Valla bırak 10 saniyeyi sabaha kadar o kanalın üstünde bıraktım yinede kanallar açılmamış.
    Cihazımın bilgilerini vereyim yapabileceğiniz bi yardım varsa sevinirim yoksada bi yol gösterirseniz sevinirim.
    Sunny 7010dz hw 16.00.A1 02.00.07
    her şeyi denedim ama ne multileri ne xxl yi ne private*****yi ne eurosport u ne tps sport u nede infosport u izleyemiyorum.
    Yardım edebilecek kimse varsa detaylı anlatırsa sevinirim. Yardım edemeyeceksenizde bana bi yol gösterirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla bırak 10 saniyeyi sabaha kadar o kanalın üstünde bıraktım yinede kanallar açılmamış.
    Cihazımın bilgilerini vereyim yapabileceğiniz bi yardım varsa sevinirim yoksada bi yol gösterirseniz sevinirim.
    Sunny 7010dz hw 16.00.A1 02.00.07
    her şeyi denedim ama ne multileri ne xxl yi ne private*****yi ne eurosport u ne tps sport u nede infosport u izleyemiyorum.
    Yardım edebilecek kimse varsa detaylı anlatırsa sevinirim. Yardım edemeyeceksenizde bana bi yol gösterirseniz sevinirim.
    Yazım tarzınız yanlış kimse yardım için gaza gelmez ; cihaza tps au yapan yazılımı yüklediniz mi ; Şayet yüklediyseniz emuya girip reset çekin daha sonra kanal kilidini kaldırın gmt 0 olacak ushuiada 10 sn bekleyin açar !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 25/26 tarihli yazilimi yükledim. Tps au yapan yazilim olup olmadiğini bilmiyorum. Emuya girip reset çekin demeden kastiniz menu sistem ayarları komple reset şeklindeki resetten bahsediyorsunuz sanirim. kuru kafa yüklüyorum kanal kilitli konumda oluyor sonra sartı mavi yeşil menu sarı ok sıralaması ile load default yapıyor sistemi kapatıp açıyor ve menuden kanal kilidini açık konuma alıyorum. sonra 26 ekim tarihli bin uzantılı sunny yazılımını yüklüyor ve ushuaia isimli kanalda bekliyorum ama bi değişiklik göremiyorum. Bana bahsettiğiniz tps au yapan yazılımın linkini verirseniz birde onunla denemek isterim. Cihaz bilgilerimde hw 16.00.a1 btm uzantılı dosyalar 16.c0.a1 olan dosyayı yükleyemiyorum vede btm olanlardan 16.00.a1 uzantılı dosyada bulamadım hiç bi yerde 02.00.07 diye bi şey daha yazıyor ben fazla anlamıyorum bu konulardan. Bana en son güncel ve yükleyebileceğim bi dosyanın linkini verirseniz yükler denemesini yaparım. inanıyorumki doğru dosyayı sonunda bulucam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri