REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sınır Ötesi Harekat İçin Teskere Çıkmalımı?

Katılımcı sayısı
374. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Çıkmalı

351 93.85%
  • Hayır Çıkmamalı

23 6.15%
Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sınır Ötesi Harekat İçin Teskere Çıkmalımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum ben zaten üstüme falan alınmam ama senin üslubuna bakar mısın burda oy verenler dtp lidir yok ot beyinlidir öyle yakıştırmalar yapamazsın kimseye!!! zaten pkklılara ve onların destekçisi olan herkese bi sıfat takmaya gerek yok ot en azından inekler yiyorda bi işe yarıyor bunlar da o da yok ota bari hakaret etmiş olmıyalım bu adiler için
    senin icin daha anlasilir yazdim. yazilanlar sizin icin degildi ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 dakika bile düşünmeden cıkmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Girilmeli ve gereği yapılmalı.
    Konu SatelliteHero tarafından (17-10-2007 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yenilendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar olay bildiğiniz gibi sınır ötesine çıkıp gelmeylen olacak işdeyil bunun başka yoları düşünülmesi gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar olay bildiğiniz gibi sınır ötesine çıkıp gelmeylen olacak işdeyil bunun başka yoları düşünülmesi gerekir
    ne gibi mesala hocam adamlar ne uyarıdan ne laftan ne sözden anlıyolar daha ne yapılacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    simdi gidenlerde gelmiyor..bu teroru ne durdurabilir sence ..pkk yataklarini bombalamaktan baska care yok yada yok etmek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herke sakin olsun vede kimse başka biri onu kullanmış bunu kullanmış diyemez isteyen istediğini kullanır kimse karışamaz sizlerden isteğimiz yorum yazarken kavga çıkartıcı küfür vs gibi polemik olaylardan uzak duralım.Uymayanlar 1 hafta süreli banlanacklardır vede bunu bize tekrarlatırmazsanız iyi olur

Kolay gelsin..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elbette çıkmalı ama sonuçları ne olacaksa iyi hesaplanmalı 1.amerika 2 peşmerge 3. pkk bunların üçüde hedef alacak bizi acaba sonuç ne olur bizim ölmek gibi bir korkumuz yok evvel allah ölmeyi becerecek çok insanımız var ama mecerayamı atılıyoruz diye sormak lazım kendi kendimize pkk lideri murat karayılanın teröristlere emri türk askerini ırak içine çekebildiğiniz kadar çekin" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "allah yardımcımız olsun kimsedende korkumuz yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında ben bir soru sormuştum. formumuzdaki arkadaşlar arasında teskere çıkmasını istemeyenler varmı? varsa lütfen sebeplerini yazabilirmi... diye. ama bir çok arkadaş bunun anket yapılmasını istedi. iyide oldu ama genelde neden çıkması gerektiğini yazanlar var. çıkmaması gerektiğini yazan 2 arkadaşın mesajını okuyabildim. onlarda ülke menfaatleri açısından istiyorlar. teskerenin çıkması nı bende destekliyorum. ama hemen akabinde harekata girişilmesini kesinlikle onaylamıyorum. çünkü orada kimseyi bulamayacaklardır. Eminim ırakın kuzeyindeki dağlarda çöreklenen pkk lılar bağdattaki evlerde tv ekranlarında bizi seyrediyordur. daha evvel de yazdım. ben 1993-1994 te şırnakta görev yaptım. operasyona çıkılacağı zaman eve telefon bile açtırmazlardı. duyulursa operasyon baskın özelliğini kaybeder diye. şimdiki hale bakınız. davul zurna ile teskere çıkıyor. adamlar soluğu bağdatta almıştır. ama teskere çıksın ki uygun görüldüğünde uygun biçimde aniden basıp çıkalım. derim ben naçizane vesselam. selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

f47xfenerli nin mesajını okuyamadım? o ne düşünüyor acaba?

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri