REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sınır Ötesi Harekat İçin Teskere Çıkmalımı?

Katılımcı sayısı
374. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Çıkmalı

351 93.85%
  • Hayır Çıkmamalı

23 6.15%
76 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sınır Ötesi Harekat İçin Teskere Çıkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulkemizin menfaatlerini istemeyip burda veya baska ortamalrda irak a girmemizi istemeyenler olabilir..kayip olmasin diye girmemizi istemeyenlerde olabilir ..dtp lilere inat girilsin havadan karadan yok edilsin adiler..
    Konu zabataygatör tarafından (17-10-2007 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda hayir diyen birkac kisi var onlarda dtp li..konusmalarinda baristan bahsediyorlar neyin barisini turk askeri bozduysa !!!iste ot beyinliler

dostum sözlerine dikkat ederk yaz bundan sonra bende hayır oyu kullandım ve sebebini de açıkladım eğer zahmet edip okursan görürsün dtp yi bırak d harfine bile tahammül etmem ben onların tamam mı!!! bu forumda da o tarz insanlar yok merak etme sonuçta bu bir ankettir herkesin fikri alınır o kadar isteyen de istediğine oy verir buna göre sen kimsenin beyninin ne olduğunu belirliyemezsin eğer belirlemeye kalkarsan ot beyinli kim olduğunu belgelemiş olursun!!!dikkat et üslubuna haddini aşma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum sözlerine dikkat ederk yaz bundan sonra bende hayır oyu kullandım ve sebebini de açıkladım eğer zahmet edip okursan görürsün dtp yi bırak d harfine bile tahammül etmem ben onların tamam mı!!! bu forumda da o tarz insanlar yok merak etme sonuçta bu bir ankettir herkesin fikri alınır o kadar isteyen de istediğine oy verir buna göre sen kimsenin beyninin ne olduğunu belirliyemezsin eğer belirlemeye kalkarsan ot beyinli kim olduğunu belgelemiş olursun!!!dikkat et üslubuna haddini aşma
    !!! o kadar !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadas yanlis anladin oy kullanlari sadece kapsamiyor dedigim oraya gidip kayip olmasin diye dusunenlerde var cunku.benim elestirdigim dtp liler sana degil ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri