REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sınır Ötesi Harekat İçin Teskere Çıkmalımı?

Katılımcı sayısı
374. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Çıkmalı

351 93.85%
  • Hayır Çıkmamalı

23 6.15%
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sınır Ötesi Harekat İçin Teskere Çıkmalımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hemen çıkmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır çıkmamalı maşa dururken niye elimi köze atim'ki başka yolları vardır ararım çünkü istediği zaman karakuvetleri sınır hareketi yapmakta hükümlüdür ülkenin geleceği için ve güvenilir bir huzur kendi halkına yaşam sağlamak için bir yüksek kurumdur ve buna kimse karşı çıkamaz vatanı için milleti için canını seve seve feda edecek T.C askeri vardır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gördüğümüz çok geç kalındı...daha önce hemde çok çok önce çıkmalıydı...bu saatten sonra çıksa ve Mehmetçiğimiz K.Irağa girse ne olacak...adamlar çoktan boşaltmışlardır kampları...anca kamplarda cezalı olanları bırakıp kaçmışlardır...girilse bile anca bu cezalılardan başkasını alamayız...çünkü adamlar çoktan iç kesimlere kaçmışlardır bile...bütün bunlara rağmen yinede çıkmalı ama hemen kullanılmamalı...operasyon böyle davul zurnayla yapılmazki...yaw siz durun durduğunuz yerde bir tezkere çıksın baskına geleceğizmi denir...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bencede artık çıkmalı bıçak kemiğe dayandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda hayir diyen birkac kisi var onlarda dtp li..konusmalarinda baristan bahsediyorlar neyin barisini turk askeri bozduysa !!!iste ot beyinliler

dostum sözlerine dikkat ederk yaz bundan sonra bende hayır oyu kullandım ve sebebini de açıkladım eğer zahmet edip okursan görürsün dtp yi bırak d harfine bile tahammül etmem ben onların tamam mı!!! bu forumda da o tarz insanlar yok merak etme sonuçta bu bir ankettir herkesin fikri alınır o kadar isteyen de istediğine oy verir buna göre sen kimsenin beyninin ne olduğunu belirliyemezsin eğer belirlemeye kalkarsan ot beyinli kim olduğunu belgelemiş olursun!!!dikkat et üslubuna haddini aşma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum sözlerine dikkat ederk yaz bundan sonra bende hayır oyu kullandım ve sebebini de açıkladım eğer zahmet edip okursan görürsün dtp yi bırak d harfine bile tahammül etmem ben onların tamam mı!!! bu forumda da o tarz insanlar yok merak etme sonuçta bu bir ankettir herkesin fikri alınır o kadar isteyen de istediğine oy verir buna göre sen kimsenin beyninin ne olduğunu belirliyemezsin eğer belirlemeye kalkarsan ot beyinli kim olduğunu belgelemiş olursun!!!dikkat et üslubuna haddini aşma
    !!! o kadar !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu dtp midir nedir onları meclisten atmak lazım. Adamların hiçbirince meymenet yok pkk terör örgütünü savunuyorlar.Bunları yok etmek lazım kaç kişiler ise
    sayın kosavalı arkadaşım sana yürekten katılıyorum.öyle yok edilmelidirlerki yeryüzünde kökleri bile kalmasın. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadas yanlis anladin oy kullanlari sadece kapsamiyor dedigim oraya gidip kayip olmasin diye dusunenlerde var cunku.benim elestirdigim dtp liler sana degil ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

art niyetli olan lafi ustune alsin...hemde ot beyinli olanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum ben zaten üstüme falan alınmam ama senin üslubuna bakar mısın burda oy verenler dtp lidir yok ot beyinlidir öyle yakıştırmalar yapamazsın kimseye!!! zaten pkklılara ve onların destekçisi olan herkese bi sıfat takmaya gerek yok ot en azından inekler yiyorda bi işe yarıyor bunlar da o da yok ota bari hakaret etmiş olmıyalım bu adiler için

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri