Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sýnýr Ötesi Harekat Ýçin Teskere Çýkmalýmý?

Katýlýmcý sayýsý
374. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Çýkmalý

351 93.85%
  • Hayýr Çýkmamalý

23 6.15%
Sayfa 6/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Sýnýr Ötesi Harekat Ýçin Teskere Çýkmalýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda ben bir soru sormuþtum. formumuzdaki arkadaþlar arasýnda teskere çýkmasýný istemeyenler varmý? varsa lütfen sebeplerini yazabilirmi... diye. ama bir çok arkadaþ bunun anket yapýlmasýný istedi. iyide oldu ama genelde neden çýkmasý gerektiðini yazanlar var. çýkmamasý gerektiðini yazan 2 arkadaþýn mesajýný okuyabildim. onlarda ülke menfaatleri açýsýndan istiyorlar. teskerenin çýkmasý ný bende destekliyorum. ama hemen akabinde harekata giriþilmesini kesinlikle onaylamýyorum. çünkü orada kimseyi bulamayacaklardýr. Eminim ýrakýn kuzeyindeki daðlarda çöreklenen pkk lýlar baðdattaki evlerde tv ekranlarýnda bizi seyrediyordur. daha evvel de yazdým. ben 1993-1994 te þýrnakta görev yaptým. operasyona çýkýlacaðý zaman eve telefon bile açtýrmazlardý. duyulursa operasyon baskýn özelliðini kaybeder diye. þimdiki hale bakýnýz. davul zurna ile teskere çýkýyor. adamlar soluðu baðdatta almýþtýr. ama teskere çýksýn ki uygun görüldüðünde uygun biçimde aniden basýp çýkalým. derim ben naçizane vesselam. selametle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

f47xfenerli nin mesajýný okuyamadým? o ne düþünüyor acaba?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çýkmalý tabiki geç bile kalýndý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar burda bir anket açýlmýþ konu anketi okunmadan hemen deðiþik hakaretler vede arkadaþlar arasýnda kýrýcý tatsýzlýklar bu yüzden konunun dýþýna çýkýlmasýn

KURAL 10 Üye olurken ahlaksýz isim seçmek, imzalara Siyasi Amaçlý yazýlaryazmak, Reklam yapmak yasaktýr. Resim olarak kesinlikle açýk ya da politika ile ilgili bir Resim olmamalý ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan Logolar kullanýlmamalýdýr. Aksi halde Üyeliðiniz silinebilir. !!! Bu ilk defa olmuþ olsa bile, bu sadece Adminlerin takdirine kalmýþ bir þeydir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeter artik bu pkk terorune

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam bence yaygara koparmadan sessiz sedasýz halledip iþi bitirmeleri gerekirdi çok dolandý bu iþ hayýrlýsý,saðlýcakla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok geç kalýnmýþ bir olay
    Teskere süresiz ve kýsýtlamasýz olarak derhal çýkartýlmalý ve kimseyede hesabý verilmemeli hala belki kullanmayýz
    belkide gerek kalmaz kardeþiz gibi beyanatlardan vaz geçilmeli
    Bu karar Büyükanýt paþanýn siyasi irade lazým dediði esnada çýkartýlmalýydý
    kýþ geldi Pkk ýrakýn içlerindeki inlerine çekildi
    Ordumuzun harekat alaný kabiliyeti daraldý
    bahara yaza kadar kim öle kim kala
    En son þehitlerimiz bile unutturulu verilir
    Allah Türk milletine sabýrlar hayýrlar ihsan etsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sadece pkk deðil barzani ve tüm peþmergeler de vurulmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart bunu senmi söylüyorsun "ABD42" ???

Alýntý abd42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sadece pkk deðil barzani ve tüm peþmergeler de vurulmalý
    RUMUZUNLA SÖZLERÝN ÇATIÞIYOR.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    RUMUZUNLA SÖZLERÝN ÇATIÞIYOR.
    Nic Amerikayý çaðrýþtýrýyor olabilir hatta baþka baþka þeylerde yazbilir ama bu fikirleriyle örtüþmesi gerektiði anlamýný taþýmaz...zamanýn birinde kýssadan hisse iþte...adam 5 kiþiyi öldürmüþ mahkemeye çýkartmýþlar hakim adýný sormuþ Hayati demiþ...

abd nin anlamý belki Abdullahtýr...belki baþka bir þey...orasýný bilemeyiz ama fikirleriyle yaptýklarýyla örtüþmesini beklemek uygun olmaz...sevgilerimle...

Sayfa 6/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri