aslýnda ben bir soru sormuþtum. formumuzdaki arkadaþlar arasýnda teskere çýkmasýný istemeyenler varmý? varsa lütfen sebeplerini yazabilirmi... diye. ama bir çok arkadaþ bunun anket yapýlmasýný istedi. iyide oldu ama genelde neden çýkmasý gerektiðini yazanlar var. çýkmamasý gerektiðini yazan 2 arkadaþýn mesajýný okuyabildim. onlarda ülke menfaatleri açýsýndan istiyorlar. teskerenin çýkmasý ný bende destekliyorum. ama hemen akabinde harekata giriþilmesini kesinlikle onaylamýyorum. çünkü orada kimseyi bulamayacaklardýr. Eminim ýrakýn kuzeyindeki daðlarda çöreklenen pkk lýlar baðdattaki evlerde tv ekranlarýnda bizi seyrediyordur. daha evvel de yazdým. ben 1993-1994 te þýrnakta görev yaptým. operasyona çýkýlacaðý zaman eve telefon bile açtýrmazlardý. duyulursa operasyon baskýn özelliðini kaybeder diye. þimdiki hale bakýnýz. davul zurna ile teskere çýkýyor. adamlar soluðu baðdatta almýþtýr. ama teskere çýksýn ki uygun görüldüðünde uygun biçimde aniden basýp çýkalým. derim ben naçizane vesselam. selametle.

Teþekkur:
Beðeni: 

RUMUZUNLA SÖZLERÝN ÇATIÞIYOR.

Yer imleri